Can Arıcı ve İdris Tan Beşiktaş Mogaz maçı için konuştular

Göztepe’nın başarılı oyuncuları Can Arıcı ve İdris Tan geride kalan 9 hafta ve salı günü oynanacak olan Beşiktaş Mogaz maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sezonun ilk maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan fakat yoğun çalışmalarının ardından takımla antrenmanlara başlayan Can Arıcı yeni bir takım olduklarına dikkat çekerek “İlk defa Süper Lig’de mücadele ediyoruz, yeni bir ekibiz. Beraber maç oynadıkça daha çok deneyim kazanıyoruz ve daha iyi bir performans sergiliyoruz. Yeni çıkmış bir ekip olarak Göztepe’ye yakışır bir şekilde mücadele etmeye çalışıyoruz, önümüzdeki süreçte daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçına da değinen tecrübeli oyuncu “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, o motivasyonla oynuyoruz. Bir armayı, köklü bir kulübü temsil ettiğimizin bilincindeyiz. Güzel, keyifli bir maç oynamak istiyoruz. Güçlü bir Beşiktaş karşısında güçlü bir Göztepe’nin olduğunu göstermek için mücadele edeceğiz” dedi.

Son olarak taraftar desteğine değinen Can Arıcı “Armaya sevdalı bir sürü insan bizi inanılmaz bir şekilde motive ediyor. İç sahadaki galibiyetlerimizin tamamına yakını onlara bağlı, onlar bizi coşturduğu sürece biz evimizde maç kaybetmeyiz. Her şeyiyle onlara teşekkür ediyoruz, onlara yakışır bir şekilde armayı temsil etmeye devam edeceğiz” cümlelerini kullandı.

“Taraftarımız Bizim 8. Adamımız”
Göztepe’ye bu sezon katılan İdris Tan ise “İlk 9 haftada kendi sahamızda çok iyi sonuçlar aldık fakat bunu deplasmana yansıtamadık. Kendi sahamızda taraftarımızla birlikte çok iyi oynuyoruz, onlar bizim gerçekten 8. adamımız. Biraz da buna alışıp, deplasmanlarda onların yokluğunu hissettiğimiz için sıkıntı yaşıyoruz. Son olarak Bursa Nilüfer deplasmanında iyi bir oyun sergiledik, bundan sonra deplasmanda da daha iyi performanslar sergileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Salı günü oynayacakları Beşiktaş Mogaz maçı hakkında da yorumlarda bulunan başarılı oyuncu “Beşiktaş’ın gücünün farkındayız ama yenilmez bir takım olmadıklarını biliyoruz. Göztepe olarak biz de Beşiktaş kalitesinde bir takımız. İyi bir maç olacak, iyi oynayıp deplasmandaki talihsizliğimizi yenmek istiyoruz” dedi.

Son olarak taraftarlarımıza değinen oyuncumuz “Ben Göztepe’ye bu sene katıldım, taraftarın ne demek olduğunu burada gördüm. Gerçekten bizim için itici bir güç, bizi maça motive ediyorlar. Onlar bizim 8. adamımız destekleri olmadığında eksik hissediyoruz.” şeklinde konuştu.




Bakmadan Geçme