Can Çelebi, Metalurg maçına damga vurdu

Ülkemizi başarıyla temsil eden Can Çelebi, Hırvatistan’ın Nexe takımı ile hem Avrupa Kupalarında hem de Seha Ligi’nde yıldızlaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – Seha Liginin 17. Haftasında Metalurg ile karşılaşan Can Çelebi’li Nexe, 25-19 galip gelerek Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) müsabakası öncesi güçlü rakibini güzel bir mücadele sonucu yenmenin mutluluğunu yaşadı.

Seha Ligi’nin resmi sayfasındaki haberde Can Çelebi’ye geniş yer ayrılırken, müsabaka sonrası basın toplantısına Teknik Direktör Zdenko Kordi ve Milli Oyuncu Can Çelebi katıldı.

Basın toplantısında RK Nexe Teknik Direktörü Zdenko Kordi; “Metalurg saygı duyduğumuz ve oyun sistemleri ve antrenörü ile takdiri hak eden bir kulüp. Müsabaka boyunca güzel bir oyun ortaya koyduk ve mücadele ettik. Müsabakanın sonuna doğru da diğer oyuncularımıza şans vererek takımdaki rotasyonu arttırmaya çalıştık. Güzel bir galibiyet aldı. Mutluyum” dedi.

Can Çelebi ise, bu hafta çok yoğun bir maç trafiği içerisinde olduklarını belirterek; “Bu tempoda olmak ve ardından güçlü bir takıma karşı oynamak kolay değildi. Önemli olan ekip arkadaşlarım ile birlikte galip gelmek ve zaferin keyfini yaşamak” dedi.

Sağ Oyun Kurucu pozisyonunda oynayan Can Çelebi, Metalurg karşısında takımı adına 5 gol kaydetti.

Daha önce Avrupa kupalarında Beşiktaş’ın da rakibi olan RK Nexe, Seha Ligi’nde 17 hafta sonunda 16 puanla 6.sırada bulunuyor.

 

Bakmadan Geçme