Can Çelebi’den özel proje

Ülkemizi yurt dışında RK Nexe takımında temsil eden ve performansı ile falkış alan Can Çelebi farklı bir proje ile karşınızda.

HENTBOLHABER.NET – Yurt dışında RK Nexe,TVB 1898 Stuttgart,Chartres Metropole Handball 28forması giyen bu sezonda RK Nexe ile EHF Kupasında ve Seha Liginde başarılı performansı ile alkış alan sağ oyun kurucu Can Çelebi hentbolculara hizmet edecek farklı bir projeye imza atıyor.

Can Çelebi‘nin yeni projesi 1-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında Çanakkale’de organize edilecek olan Hentbol kampı olacak.

Hentbolcu olan, olmasa bile sporun içinde olmayı isteyen gençlere Can Çelebi dokunacak. Türkiye’de altyapısını almış, daha sonra genç yaşında Almanya, Fransa, Hırvatistan liglerinde mücadele ederek tecrübe kazanmış Can Çelebi, hentbol yaz kampında sporcularda farkındalık yaratmaya çalışacak.

Haber

Can Çelebi bu kampın amacını şu şekilde tanımladı:

“Hentbola veya spora sevgisi olan tüm çocukların katılabileceği ve onları sadece daha iyi bir sporcu değil daha sosyal, daha çevreci, toplumda birlikte hareket edebilmeyi öğrenenen bir birey haline getirerek hayatlarına olumlu şekilde dokunabilmeyi amaçlamaktadır.”

Can Çelebi Akademi 1-7 Temmuz’da Çanakkale’de. Detaylar için www.cancelebiakademi.com’u ziyaret edebilir misiniz?

Bakmadan Geçme