Çankaya ANKA Kritik Virajda

Hentbol Bayanlar Süper Lig temsilcisi Çankaya Belediyesi Anka Spor’da Antrenör Kıvanç Özcan, değerlendirmelerde bulundu.

HentbolBayanlar EHF Kupası’ndaki temsilcimiz Çankaya Belediyesi ANKA, 4. Turdaİspanya’nın Grupo Asfi Itaxko Navarra takımıyla karşılaşacak.

İspanyol ekibintalebi doğrultusunda her iki müsabakayı da Ankara’da oynayacak olan Çankaya Belediyesi Anka Spor’un İlk maçı 9 ŞubatCumartesi günü, rövanş müsabakası ise bir gün sonra 10 Şubat Pazar günüoynanacak. Her iki müsabaka da saat 15:00’te başlarken, maçlar THF SporSalonunda oynanacak.

Bu müsabakalar öncesi  Türkiye Kupası müsabakasındaki Ardeşen GSK maçına değinen  Özcan; "Türkiye Kupası çeyrekfinal maçında Ardeşen Gençlik Spor Kulubüne yenilmemize ragmen ilk maçtaelde ettiğimiz skorla yarı finale kalmış bulunuyoruz. Bu yüzdentakımdaki bütün sporcularıma verdikleri özverili mücadeleden dolayıtebrik ederim. Müsabaka , atmosferi yüksek , mücadele gücü olan birmaçtı, kazandıkları için Ardeşen Gençlik Spor sporcularını ve teknikekipini tebrik ederim. Ardeşen Gençlik Spor yöneticilerinide böyle biratmosferi oyuncularına yaşattıkları ve bizleri çok iyi ağırladıklarıiçin teşekkür ederim." Dedi.

Özcan sözlerine devam ederek ; "Önümüzdeki haftasonundan itibaren zor bir 12 gün bizleri bekliyor, bu süre içinde 5zorlu maç oynayacağız .(2 avrupa kupası,3 lig maçı)Bu dogrultudaplanlama yapıp çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Tabi ki de maçlarıntahminini yapamayacağımızdan her maçı tek tek düşünüp öyle hazırlanmayaçalışıyoruz.

Ardeşen Gençlik Spormaçında dersimizi iyi çalışmadığımız görüldü, bu yüzden hatalarımızdanders çıkararak daha iyi olma yoluna gireceğiz. Kazananın daima hentbololması dileğiyle." Diyerek sözlerini bitirdi.

Bakmadan Geçme