Canlı Yayında tarihi golü anlattı

Antalyaspor forması ile son saniyede attığı gol ile Hentbol tarihine en yaşlı gol atan oyuncu olarak geçen Nevzat Hocaoğlu ile A Spor kanalı canlı yayın yaptı.

Kırmızı-beyazlı takımın Milli Piyango ile oynadığı lig maçından önce salona gelen A Spor, 47 yaşındaki Nevzat ile canlı yayında röportaj yaptı. Söz konusu röportaj gün içerisinde defalarca yayınlandı.

Nevzat’ın canlı yayında açıklaması şöyle oldu;

“Maçta son 15 saniye vardı. 1 sayı ile 27-26 ile yenik durumdaydık. Hocamız 7. oyuncu olarak oyunu beni aldı. Son hucumda direkten dönünce topa uzandım golü attım. Çok değerli bir gol oldu ve puanı aldık.

47 yaşında ilk kez gol attım. Daha önce çok gollerim olmuştu. Milli takımda, liglerde, Barcelona’ya karşı gollerim vardı ama bu çok değerli bu gol oldu. Hem bu yaşta gol atmam, hem de son saniyede atarak puan kazandırmam golü daha da değerlendirdi ve daha anlam kazandı.

Daha önce kaleci olarak yaptığı kurtarışlarla ön plandaydım şimdi attığı gol ile ön plana çıkmam bana ayrı bir mutluluk verdi.

24 yıldır kalecilik yapıyorum. Çok fazla çalışarak bu konuma geldim. Şimdi hem kendim çalışıyorum hem de takımımızdaki kalecileri çalıştıyorum. Onları bir üst seviyeye çıkartmak için mücadele ediyorum. Şu anda çalıştırdığım 2 kaleci A Milli takımında 1 kaleci ise Yıldız Milli takımında oynuyor. Onlarla da çok gurur duyuyorum.

Gençlerin bu spora değer verip çalışmalarını çok isterim”


//

Bakmadan Geçme