Çapraz : “Bu İş Sadece Benimle Olmaz”

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanvekili Bilgehan Çapraz, Araç Belediyespor'un durumunu Kastamonu Doğru Söz Gazetesine değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde yeniden yapılanmaadına kulübü devretme kararı alan sarı-siyahlılar için gereken yardımıyapacağını ifade eden Çapraz, bunun tek başına olamayacağını ve artıksporsever iş adamlarının da bu işe el atması gerektiğini söyledi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde kalmayı başaran AraçBelediyespor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından çalışmalaradevam ediliyor. Şuan ise kulübün devredilmesi söz konusu iken henüz netbir karar ortaya çıkmadı. Araç Belediyespor yönetiminde yer alan TürkiyeHentbol Federasyonu Başkanvekili Bilgehan Çapraz, yaptığı açıklamadasezonu değerlendirdi. Araç Belediyespor’un iyi bir performanssergileyerek ligde kaldığının altını çizen Çapraz ‘’FederasyonBaşkanvekilinin Kastamonu’da olması Araç Belediyespor açısından olumlusonuçlandı. Ben Araç Belediyespor’a her konuda yardımcı oldum ve gayetbaşarılı bir performans sergilendi. Kastamonu’da büyük organizasyonlaraldık ve almaya da devam edeceğiz. Son iki yıldır ise tribünlerdekiheyecan genel anlamda kulübün kurumsallaşmasına yansımadı. ArdeşenGençlik ve Spor Kulübü’nün yakaladığını biz burada tam anlamıylayakaladık diyemeyiz. Erkekler Süper Lig’e yükselme maçları Kastamonu’dagerçekleşti ve ne kadar zorluk için Süper Lig’e yükselmek için uğraşverildiğini gördük. Süper Lig’de oynamak hem iyi bir alt yapı, hem iyibir kulüp, hem de bulunduğu şehrin bürokrasi ve şehrin sahiplenmesi ileolur. Buna örnek olarak Kastamonuspor’u kaybettiğimiz zamanıgösterebiliriz. 
 
SÜPER LİGİN KALİTESİ ARTTI
 
Kulüpte yeni sezon öncesi çalışmaların devam ettiğini ve 15 günlüksüre içerisinde bir netlik kazanacağı hakkında bilgiler veren Çapraz‘’Son 3 yıldır Süper Lig’in kalitesi arttı. Bundan dolayı kulüplerinekonomik yapılanması, sponsor desteklerinin belli bir standarda ulaşmasıgerekiyor. Süper Lig’in yükselen kalitesine ise kulüpler ayakuyduramadı. Bunların içinde ekonomik etkenlerde var. 3 yıldır ise AraçBelediyespor, Kastamonulu sporseverlere bu branşı en üst düzeyde izletmeimkanı sundu. Bunun için de emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’’ dedi.

BUNDAN SONRA İSE İŞ SPORSEVER İŞ ADAMLARINA KALIYOR
 
Kendisinin yine Araç Belediyespor için görüşmeler yapacağını ifadeeden Çapraz ‘’Araç Belediyespor için yardımlarım olacak ama bu sadecebenim işim değildir. Bu bayrağı yere düşürmemek için önümüzdeki yılSüper Lig arenasında yer almak istiyorsak hep beraber olmalıyız. Ben buzamana kadar gerekli destekleri sağladığımı düşünüyorum. Bundan sonraise iş sporsever iş adamlarına kalıyor. Tekrar Avrupa Kupası heyecanıyaşamak bizleri mutlu edecektir. Bütünüyle sahiplenilecek bir kulüparzumuzdur. Biz gerekli girişimleri ve çalışmaları yapacağız. NTVSpor’la 46 naklen yayın için anlaştık ve Araç Belediyespor’un 2 maçınınnaklen yayınlamasının iyi olacağını düşünüyorum. Bu şehir için hentbolbir değerdir ve parlayan yüzüdür. En kötü denilen sezonda bile Kastamonusporseverlerin yüzünü Araç Belediyespor güldürdü’’ dedi. Son olarak isegeçtiğimiz günlerde yapılan Kastamonuspor olağan genel kuruluna değinenÇapraz ‘’Kastamonuspor kongresinde yeni valimiz Şehmus Günaydın’ınkonuşmalarından dolayı çok mutlu oldum. Bu birlikteliğin şehirle ilebütünleşmesi gerekiyor. Özlenen ve beklenen bir tablo sergilendi’’ dedi.

Haberin Linki :  http://www.dogrusozgazetesi.com/h,bu-is-sadece-benimle-olmaz,5336,5.html

Bakmadan Geçme