Carlos Herrera: “Yalıkavak hücumda çok efektif oynuyor”

Kadınlar EHF Avrupa Kupası Çeyrek Final'de Yalıkavak Spor Kulübü'nün rakibi olan Rocasa Gran Canaria’nın Başantrenörü Carlos Herrera, Hentbolhaber.Net’ten Ali Erbil Altanlar’a konuştu.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – EHF Avrupa Kupası Çeyrek Finalinde temsilcimiz Yalıkavakspor ile eşleşen İspanya’nın Rocasa Gran Canaria takımının antrenörü Carlos Herrera sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.

Teoride turnuvanın en sert takımı L.Zagreb ile eşleşmedikleri için mutlu olduğunu ifade eden Herrera, “Türk takımları ile  daha önceden 3 defa eşleştik. Hepsinde de sonuçlar istediğimiz gibi oldu. Türkiye çok sevdiğimiz bir ülke. Ne zaman gitsek çok güzel ağırlandık. Türk mutfağı yemekler harika. İlk maçı evimizde oynamak bana göre dezavantaj. Rövanş için yorucu uzun bir yolculuk bizi bekliyor. Rövanşa avantaj elde etmek istiyorsak çok ciddi çalışmalıyız. Bir golün dahi ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Çok güçlü bir rakip bizi bekliyor. Hücumda çok efektif oynuyorlar. Dış şutları ve tabi ki savunmaları da etkili. Dikkatli olmak zorundayız. 6-0 ve zaman zaman da 5-1 savunmaları çok dirençli. %100 odaklanmalıyız. “dedi.

Rocasa Gran Canaria ile Yalıkavak Spor Kulübü arasında ki ilk müsabaka 13-14 Şubat tarihinde İspanya’da oynanacak.

Rocasa Gran Canaria’yı tanıyalım…

Bakmadan Geçme