Çatkın’ın Final Üzüntüsü

Türkiye Hentbol Milli Takımı'nın Akdeniz Oyunları'nda ilk kez bronz madalya kazanmasında önemli payı olan Adanalı Tuğberk Çatkın, finali görememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Hentbola Adana’da Akdeniz Koleji’nde başladığını, 70 kez milli formayıgiydiğini aktaran Tuğberk Çatkın, spor sayesinde Aksaray’da BedenEğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu (BESYO) kazandığını ve birçok yabancıülke gördüğünü söyledi.

Milli takımdaki arkadaşlığın sahaya olumluşekilde yansıdığını belirten Çatkın, “Milli takımda iyi bir ivmekazandık. Akdeniz Oyunları tarihinde ilk kez üçüncü olarak bronz madalyakazanmak bizlere nasip oldu. Aslında, Mısır’ı yenerek Hırvatistan ilebiz final oynayacaktık. Ama düşündüğümüz gibi olmadı. Ekim ayında DünyaŞampiyonası elemeleri var. Şimdi ona hazırlanıyoruz. AkdenizOyunları’nda bizlere destek veren Adanalı sporseverlere teşekkürederim.” dedi.

Tuğberk Çatkın, formunun zirvesinde olduğunu, daha 10 yılmilli takımda forma giymeyi hedeflediğini sözlerine ekledi.
 

Haber

BABA ÇATKIN: TUĞBERK İLE GURUR DUYUYORUM

Zor koşullarda çalışarak tüm çocuklarını sporcu yetiştirdiğini belirtenTuğberg Çatkın’ın babası Ömer Çatkın, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.Adana’daki Akdeniz Oyunları’nda Türk Hentbol Milli Takımı’nın tümmaçlarını eşi Hülya ve diğer oğlu Erdican Çatkın ile izleyerek destekverdiğini kaydeden Baba Çatkın, spor sayesinde oğlunun çevre edindiğini,sağlıklı olduğunu ve üniversite kazandığını belirterek, tüm ailelerinçocuklarını spora yönlendirmesini istedi.

Kaynak: Cihan Haber Ajansı

Bakmadan Geçme