Cengiz Hatırnaz: Böyle bir golü yadırgadım

Hentbol Erkekler Süper Ligi 15.hafta maçında Beşiktaş Aygaz, Beykoz Belediyespor’u 26-28 mağlup ederken maçın içinde yaşanan bir pozisyon konuşulmaya devam ediyor.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Müsabakanın 53. dakikası içerisinde Cemal Kütahya’nın attığı gol sonrası yerde kalması, ardından Beşiktaş Aygaz’ın hızlı başlayıp golü bulması Beykoz cephesinde tepkiye neden oldu.

Beykoz Belediyespor’da İdari Menajer Cengiz Hatırnaz,  yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

“Çok güzel bir maç oldu. Beşiktaş çok tecrübeli bir takım. Bu tip karşılaşmaları çok oynadılar. Bizim maçta da tecrübelerini sahaya yansıtacaklarını biliyorduk. Karşılaşmalar ufak detaylarda kaybedilip kazanılıyor. Ancak bu maçın öyküsü farklıydı.

Maçın sonunda bir pozisyon oldu. Cemal sakatlandı yüzü kan içinde yerdeydi. Tamam Onur görmedi buna %100 eminim. Pozisyon devam etti. Oyun durmadı. Beşiktaş golü buldu. Böyle bir golü yadırgadım. Beşiktaş bu golle maçı kazandı. Ben bir centilmenlik bekledim. Ama yapmadılar” dedi.

“Başarısızlığı kamufle etmeye çalışıyorlar”

Hatırnaz devam eden açıklamalarında, “Biz genç bir takımız diye algı oluşturuyorlar. Alakası yok 8 tane 30 yaş üstü oyuncuları var. Olası bir başarısızlığı lig sonunda bu şekilde kamufle etmeye çalışıyorlar. Maç öncesi de dedim Beşiktaş ligin en tecrübeli en iyi takımı. Bugün tecrübelileriyle kazandılar. Ancak maçın son 4 dakikasında yaşananlar hoş değildi. Bu maçın çok hikayesi var. Ayın 21 inde oynayacağımız  Spor Toto maçı, araya sokulan A2 Milli Takımı kampı nedeniyle ayın 7 sine çekildi.  A Milli Takım kamp yapmıyor. A2 Takımı kamp yapıyor. Bu nedenle maç takvimimiz değişiyor. Adalet bir şekilde yerini bulacaktır. Kim hak ediyorsa o şampiyon olsun. İnşallah bir daha benim yönetici olduğum bir takım da bugünkü yaşananlar gibi olaylar olmaz. “şeklinde konuştu. 

CEMAL KÜTAHYA’nın sakatlandığı pozisyon

Bakmadan Geçme