Çetinbaş'tan Altın Nasihatler

NTVSPOR muhabiri ve aynı zamanda hentbol spikeri Gökhan Çetinbaş, Hentbol Haber okurları için kaleme aldığı son köşe yazısında Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Final Four maçlarını değerlendirdi.

Yazısında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Mersin Hentbol, Çankaya Belediyesi ANKA ve İstanbul Yeditepe’nin hentbol severlere yaşattığı heyecanı öven Çetinbaş, final maçını kaybeden Çankaya Belediyesi ANKA ekibinin kupa seremonisinde gösterdikleri anlamsız protestoyu ise eleştirdi.

Konuyla ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulunan Çetinbaş; “Son dönemde bir tür moda haline gelen bu protestoların ve sportmenlik dışı davranışların başta hentbola zarar verdiğinin anlaşılması gerekiyor. Hentbol camiasının öncelikli kaygısı pastayı paylaşmaktan önce pastayı büyütmek olmalı. Pasta ne kadar büyürse herkesin payına düşen başarı, sevinç ve doğal olarak maddi pay da zaten kendiliğinden büyür.” İfadelerini kullandı.

Gökhan Çetinbaş’ın sadece www.hentbolhaber.net okurları için kaleme aldığı son köşe yazısının tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

http://www.hentbolhaber.net/makale/gokhan-cetinbas/kupada-cetin-mucadele-sona-erdi/20.html

 

Bakmadan Geçme