Chema Rodriguez de Veszprem'de

Cristian Ugalde Garcia, Marco Oneta, Laszlo Nagy… Bu yıldızların hepsi, İspanya Hentbol Ligi'ni bırakıp Macaristan'ın yolunu tuttu. Yılın transfer şampiyonu Veszprem, son bombayı yine İspanya'dan patlattı Chema Rodriguez.

 

Macaristan’ın en güçlü ekibi Veszprem transfere doymuyor. Takımınbaşına İspanyol antrenör Antonio Carlos Ortega’yı getiren Macar Kulübü,Asobal Ligi yıldızlarını toplamaya devam ediyor. Önce 2013 yılıitibarıyla Laszlo Nagy’i kadrosuna katan ve Barcelona seferine, MarcoOneto ve Ugalde Garcia ile devam eden Veszprem, son transferini AtleticoMadrid’den yaptı; Chema Rodriguez.

Atletico Madrid’in orta oyun kurucusu, 32 yaşındaki Chema RodriguezVeszprem’le 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 5 Yıl boyunca Atleticoforması giyen ve Jose Maria Chema Rodriguez Vaquero, İspanyol ekibiyle 2Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 4 Asobal Ligi Şampiyonluğu yaşadı.İspanya Milli Takımı’nın da oyun kurucusu olan Chema, 2005′te Tunus’takazanılan Dünya Şampiyonluğu’nda da büyük pay sahibi olmuştu. KastilyaBölgesi doğumlu hentbolcu, kariyerine Valladolid’de başlamış ve 7 yıl butakımda forma giymişti.

HaberAyrıca Veszprem, İranlı 21 yaşındaki Iman Jamali’yle de anlaşma sağladı

Haber

 

Bakmadan Geçme