Çiçek: ‘Süper Lig’de kalıcı olmalıyız’

Orduspor amatör şubelerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, ”Bu seneki ortak hedefimiz Orduspor Kadın Hentbol Takımı’nın Süper Lig’de kalıcı olması” dedi.

Çiçek, Ordu Gazeteciler Cemiyeti’nde Orduspor Kadın Henbol Takımı tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Çiçek, Orduspor çatısı altında hentbol takımının oluşturulması için destek veren herkese teşekkür etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyüboğlu tarafından Türkiye’de ilk defa yapılan bir uygulamayla Orduspor’u Süper Lig’e davet ettiğini anlatan Çiçek, ”Normal şartlarda bu lige çıkmak için 3 yıl geçecekti. Bundan dolayı THF Başkanı Bilal Bey’e ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Takımın genç ve önemli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Çiçek, ”Takımımızda dört yabancı oyuncu var. Oyuncularımızın çoğu yıldız,genç, ümit milli ve A Milli olmuş ve takım kadrosuna çağrılmışoyuncular. Hentbol takımımız bu sene Süper Lig’de bu genç ekiple tavanyapacak. Bu genç kadronun çok büyükişler yapacağına inanıyorum. Gerçekten iyi oyunculara sahibiz. OrdusporKadın Hentbol Takımı’nın oyuncuları gelecekte Milli takımda göreceğimizoyuncular. Bu seneki ortak hedefimiz Orduspor Kadın Hentbol Takımı’nın Süper Lig’de kalıcı olması” diye konuştu.

Orduspor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Orhan İlerisoy ise, takımınSüper Lig’deki ilk yılında kalıcı olmaya çalışacağını dile getirerek,”Bu yıl öncelikle ligde kalıcı olup kendimize ilk 5’in içerisinde yerbulmaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl için mutlaka Avrupa kupasında oynayacak takım olarak oluşturmanın hedefindeyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ajansspor

Bakmadan Geçme