CIP Travel Antalyaspor’da Fatih Işık açıklamalarda bulundu

Erkekler Süper Ligi 13.haftasında kendi evinde Bursa Nilüfer Belediyesi SK’yı mağlup eden CIP Travel Antalyaspor’da keyifler yerinde.

HENTBOLHABER.NET – Ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapmak isteyen Fatih Işık yönetimindeki CIP Travel Antalyaspor, Bursa temsilcisini 29-27 mağlup etti.

Kendi evinde galibiyete ulaşan CIP Travel Antalyaspor’da Antrenör Fatih Işık, “Haftasonu evimizde uzun yıllar görev yaptığım ve farklı duygular içinde olduğum eski takımım Nilüfer Belediyespor’u ağırladık. Lige verilen aranın uzun olması, bu arada yollarımızı ayırdığımız 3 oyuncunun yerine takıma yeni katılan 2 oyuncumuzun adaptasyonu ve takımımızın en önemli parçası olan sağ oyun kurucumuz Cemal’in sakatlığı nedeni ile bu maçta yer alamaması  maçın bizim açımızdan zorlu geçeceğinin habercisi idi. Maçın ilk dakikalarında rakibimiz bizim hatalarımızı iyi değerlendirerek maça iyi başladı. 10 dk dan sonra özellikle savunma sertliğini artırmamız, rakibimizin kolay hatalar yapmasına neden oldu. Bu hatalar sonucunda bulmuş olduğumuz hızlı hücumları iyi değerlendirmeyi başardık ve oyunda 10-6 gibi bir üstünlük yakaladık. İlk yarının sonlarına doğru savunmada eksik kalmamız ve hücumda çok basit hatalar yapmamız ilk yarıyı 12-12 eşiklik ile bitirmemize neden oldu. İkinci yarıya çabuk toparlanmamız, etkili ve daha disiplinli oynamamız sonucunda son 4 dk ya 27-23 üstünlük ile girmeyi başardık ve son dakikalarda oyunun kontrolünü elimizde tutarak müsabakadan 29-27 galip ayrılmayı başardık. Tüm ekibimi ve sporcularımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyespor’ada önünde oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme