Çok Güzel Bir Maç Oldu

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Araç Belediyespor’un yardımcı antrenörü Cengiz Kesici, Yeni Mahalle Belediyespor galibiyetine ilişkin, “Seyir ve skor açısından çok güzel bir maç oldu” dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan, ligin ikinci yarısında ise 2galibiyet alarak 4 puana yükselen Araç Belediyespor’da ligde kalmaumutları arttı.

Kesici, Sportif Direktör Mete Bektaş ile MB Spor Salonu’ndadüzenlediği basın toplantısında, sezona ligde kalma amacıylabaşladıklarını, ancak bonservis sorunu nedeniyle istedikleri sporcularıtransfer edemedikleri için ilk yarıda maçları kaybettiklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını ve Ankara’daki kampdöneminde 3 özel maç yaptıklarını ifade eden Kesici, şöyle konuştu:

"Dün oynanan Yeni Mahalle Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık.Rakibi, çok da iyi irdeledik. Yaşlı bir takım olduğunu, geri dönüşleriyavaş hızlı oynamamız gerektiğini, dış şut atan Anastasia’yı adam adamaoynatarak, onun şut yolları kapattık. Maçı bu şekilde kopardık. Seyir veskor açısından çok güzel bir maç oldu."

Fikstür avantajını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Kesici,

"Takım oturmaya, yabancı sporcular takıma uyum sağlamaya başladı. Şuanda hem savunma, hem de hücum sistemimiz hemen hemen oturdu. Bundansonra daha iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Ligdeki Orduspor maçını kesin kazanmaları gerektiğini aktaranKesici, Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü’nü yenebilme ihtimallerininbulunduğunu kaydetti.

Sportif Direktör Mete Bektaş da dünkü karşılaşmada atmosferin çokiyi olduğunu belirterek, maça gelen Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş,protokol üyeleri ve taraftarlarının heyecan içerisinde olduklarınısöyledi.

Bu desteği arkaların da görmenin, kendilerini heyecanlandırdığınıaktaran Bektaş, "Bu atmosferin devamı bizi bu ligde bırakacaktır. Takımolma yolunda ilerliyoruz. Dün, bizim takım olabilme yolunda bir şeylerkat ettiğimizin bir göstergesiydi. Bize bir galibiyet, zafergerekiyordu. Onu da dün aldık. Netice itibariyle de takım olabilmeyolunda bize büyük bir avantaj sağladık" ifadesini kullandı.

Bektaş ayrıca, takıma destek olan Hentbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme