Çok “Özel” İdare

Ankara İl Özel İdare SK sezonun ilk maçını bugün deplasmanda Rainbow Kayseri SK ile oynayacak. Peki dün “sosyal medyada” bir bardak suda koparılan fırtınanın aslı neydi?

Fulya Öktem / HENTBOLHABER.NET – Türkiye, Gezi sürecinde acı şekilde tecrübe etti ki, “haberdar” etmesi gerekenler bu görevi layıkıyla yerine getirmez ya da mecralara erişim sağlanamaz ise kamuoyu “haber” alabilmek için başka kaynaklara yönelir. Haber yayın organları yerine sosyal iletişim araçlarına ya da modern tabirle “medya” yerine “sosyal medya”ya. Bu da insanları bilgiye karşı savunmasız hale getirir. Kamuoyu"haberi öğrendiği kadar yanlış veya eksik bilgilere de maruz kalabilir.   

Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü bu haberin yayıma girdiği saatlerde 2014-2015 Hentbol sezonunun ilk müsabakası için Kayseri’ye doğru yola çıkmış durumda. Rainbow Kayseri Spor Kulübü ile Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü arasındaki karşılaşma bugün (20.09.2014 Cumartesi) Saat 15:00’de Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Serdar Özen – Yunis Tokmak ikilisinin yöneteceği iki Süper Lig ekibinin karşılaşmasında gözlemci olarak Naili Şen görev alacak.

2005’den bu yana Türk sporseverine keyifli maçlar izleten ve geçtiğimiz sezon son 5 yılın kesintisiz şampiyonu Beşiktaş JK ile unutulmaz bir final serisi oynayan Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü federasyondaki lisans işlemlerinde evrak eksikliğinden kaynaklanan gecikme nedeniyle sezona evrak üzerinde “idari” olarak diğer kulüplerden daha geç başladı. 

EKSİK EVRAK SORUN OLDU

Adının açıklanmasını istemeyen kulübe yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre idari kadrodaki değişikliklerden kaynaklanan bürokratik işlemler federasyondaki lisans düzenlemesine takıldı. Söz konusu kulübün sezon hazırlıkları ya da sporcu sözleşmeleriyle ilgili olmayan bir idari evrakın (yönetici yetki belgesi) eksiliği nedeniyle federasyondaki lisans işlemleri gecikti. Bunun üzerine kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olaya el koydu. Son yerel seçimlerde AKP’den Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Adayı olan Adem Ceylan, söz konusu bürokratik engelin kaldırılması için THF’ye bizzat gelerek sorunun çözülmesini sağladı.

Konu ile ilgili Sayın Ceylan’a telefonla ulaşma imkanımız olmadı. İlerleyen günlerden kendisinden açıklama aldığımızda bu sayfalarda sizinle paylaşıyor olacağız.

"SEZONA HAZIRIZ"

Sezon öncesi takımı ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Ankara İl Özel İdare SK Antrenörü Serdar Seymen; “Geçtiğimiz sezonun kadrosundan Hırvat takımı Nexe’ye, Beşiktaş’a, Milli Piyango’ya, Ankara BŞB’ye ve Gençlerbirliği’ne oyuncular verdik. Kalan çekirdek kadromuza genç arkadaşlarımızı ekleyerek iyi bir ekip oluşturduk” dedi.

“ÖZVERİ VE MÜCADELE”

Çok çalışarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Serdar Seymen; “Sadakat, mücadele ve özveri kelimelerinin ne anlama geldiğini görmek isteyenler lügate baktıklarında benim oyucularımın ismini göreceklerdir. Bir antrenör olarak bunu söylemekten kıvanç duyuyorum“ dedi.

VE KADRO

2014-2015 Sezonunda THF Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek Ankara İl Özel İdare SK kadrosu ise şöyle:

Haber
 

Bakmadan Geçme