Coşkun Göktepe: Kazanmak istedik, başaramadık

THF Erkekler Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden Maliye Milli Piyango, Rainbow Kayseri karşısında galip gelememenin üzüntüsünü yaşıyor.

HENTBOLHABER.NET – Maliye Milli Piyango Spor Kulübü’nün başarılı Kalecisi Coşkun Göktepe, Rainbow  Kayseri Spor Kulübü karşısında alınan puanın play-off sıralamasında önemli bir yol ayrımı olduğunun farkında olduklarını  vurgulayarak kaçan galibiyet için üzüldüklerini belirtti.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi’nin 19. Haftasında Maliye Milli Piyango SK’nın ev sahipliğinde oynanan karşılaşma 27-27 berabere sona ermişti.

Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Göktepe; “Maça olağan savunmamız olan 5+1 ile başladık. Ancak özellikle ilk 15 dakikada istediğimiz etkiyi yaratamadık. Rakibimiz de mücadele gücü yüksek, iyi ve kaliteli bir takım. Eksikliklerimize rakibimizin iyi oyunu eklenince ilk yarıyı 3 sayı geride kapattık” dedi.

“DİRENCİ KIRAMADIK”
Kaleci Coşkun Göktepe, maçın ikinci yarısına savunmada değişiklikler yaparak başladıklarını, sahaya mücadeleci ruhlarını daha fazla yansıttıklarını ifade ederek; “İkinci devrede öne geçmeyi başardık. Ancak rakibimzin direncini kırmayı başaramadık. Sonuç olarak maç berabere bitti. Her iki ekibi de tebrik ederim. Sporseverlere güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“Takım arkadaşlarını mücadelelerinden dolayı kutlayan Kaleci Coşkun Göktepe, normal sezonun kalan süresindeki müsabakalarda daha az hata yapıp puanlar toplayarak play-off’a iyi bir yerde girmek istediklerini belirtti.

Bakmadan Geçme