“Çoşkuyu yaşamaya devam ediyoruz”

Kadınlar EHF Kupası yarı finalinde mücadele etmeye hak kazanan Kastamonu Belediyesi GSK’de çoşku var.

HENTBOLHABER.NET –  Kadınlar EHF Kupası çeyrek final rövanş maçında Kastamonu Belediyesi GSK, sahasında Romanya temsilcisi Zalau’yu 27-24 yenerek yarı finale yükseldi.

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Günal, “Dün Ardeşen’in başardığı büyük başarıdan sonra Kastamonu Belediyesi GSK olarak mutluluğu, onuru ve çoşkuyu yaşıyoruz” dedi.

Hakan Günal devam eden açıklamalarında; “Pâyenin en büyüğü sporcu arkadaşlarımın. 13 kişilik kadro ile üç kulvarda mücadele etmek gerçekten zor. Sporcu arkadaşlarım sonuna kadar mücadele ederek, kazanma arzularını sahaya yansıtarak Kastamonu’da ilk’leri yaşatıyorlar. Sezon başından beri,  Şampiyonlar Ligi’nden elendiğimizden beri, bizim asıl yerimizin orası olduğunu bilerek herkese gösterdiler. İşi bırakmadan mücadele ettiler. Şimdi yarı finalde oynayacağımız SCM Craiova maçını bekleyeceğiz. Ligi ve Türkiye Kupası müsabakalarında iyi oyunumuzu ve mücadelemizi göstermek için çalışacağız. Bugün izleyenler  hafta içi lig maçında bir kaza yaşadığımızı görmüşlerdir. Tekrar belirtmek istiyorum ki hafta içi bir kaza yaşadık. Ancak arkadaşlarım ile beraber başarılı sonuçlar almak için mücadele edeceğiz. Sporcularıma, teknik heyetimize, yöneticilerimize, Belediye Başkanımıza, Millletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme