Costica Buceschi: “Sezonu kupalar ile tamamlamayı istiyoruz”

Kadınlar Süper Kupa’nın sahibi Kastamonu Belediyesi GSK’nın başantrenörü Costica Buceschi, Süper Kupa galibiyeti sonrası konuştu.

ALİ ERBİL ALTANLAR/ HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar da Süper Kupa’nın sahibi Kastamonu BLD GSK oldu. Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu takımı bu sonuçla başarı serisine devam etti. Önemli oyuncularla kadrosunu takviye eden Kastamonu BLD GSK ‘nın yeni Baş Antrenörü Romanyalı Costica Buceschi karşılaşma sonrası görüşlerini dile getirdi.

Sezona Kupayla başlamanın önemine değinen Buceschi “Sezona kupayla, madalya ile başladık. Bu nedenle çok mutluyum. Umarım çizgimiz bu şekilde devam eder. ŞampiyonLAR Ligi’nde de başarılı olmak hedeflerimizden biri. Bu nedenle çok çalışıyoruz. Sezonu kupalarla tamamlamayı çok istiyoruz. Maça çok hızlı başladık. Farkı önemli bir ölçüde açtık. Diğer oyuncularımı da görmek için değişiklikler yaptık. Çünkü 3 periyotta yarışacağız. Oyuncularımızın hepsinin performansını görmek istedim. Uzun bir periyot herkese ihtiyacım var. Önemli olan sonuçta takımımın madalya kazanarak kupaya sahip olması. Performansımızı üstlerde sürdürmek için 3 oyuncuya daha ihtiyacımız var” dedi.

Bakmadan Geçme