Çukurova Üni. Play-Off’ta

5 üniversite takımının mücadele ettiği Ünilig B grubundaki karşılaşmalarda, Adıyaman Üniversitesi'ni 25-22 yenen Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Erkek Hentbol Takımı, son 2 maçı kalmasına rağmen play-off'a kalmayı garantiledi.

Bugüne kadar 6 müsabaka oynadıklarını belirtenAntrenör Kamil Dikici, bu müsabakalardan 5 galibiyet 1 mağlubiyetalarak 10 puan ile Play Off’a katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Soniki maçlarını Erzurum Üniversitesi ile deplasmanda, Osmaniye KorkutAtaÜniversitesi ile de kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatanDikici, "Özverili mücadelelerinden dolayı sporcularımı kutluyor, destekveren başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa Kibar olmak üzere, BESYOMüdürü Prof. Dr.Sadi Kurdak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç.Dr. Kerem Özgönen, Spor Müdürü Ercan Yeldan ve Hentbol sporuna desteğiniesirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Sporİl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi’yeteşekkür ederim. Play – off’ta üniversitemizi ve Adanamızı en iyişekilde temsil ederek ilk üçe girmeyihedefliyoruz" dedi.

Çukurova Üniversitesinin oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlar:

Çukurova Üniversitesi- Batman Üniversitesi: 32-17
Çukurova Üniversitesi- Erzurum Atatürk Üniversitesi: 26-30
Çukurova Üniversitesi- Adıyaman Üniversitesi: 32-16
Çukurova Üniversitesi- Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi: 39- 25

Çukurova Üniversitesi- Batman Üniversitesi: 44-22
Çukurova Üniversitesi- Adıyaman Üniversitesi: 25-22

 

 

Bakmadan Geçme