Çukurova Üniversitesi İddaalı Geliyor

4-8 Mart 2013 tarihleri arasında Kocaelide yapılacak olan Üniversiteler arası Hentbol 1. Lig müsabakalarına Çukurova Üniversitesi Hentbol Kadın-Erkek Takımları Haftada 5 gün antrenman yaparak iddialı hazırlanıyor.

Takım sorumluları Kamil Dikici ve Mehmet Bilbek’ ten alınan bilgilere göre: yardımcılıklarını Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencilerinden Ali Geyik ve Ahmet Aytün’ün yaptığını veböylece öğrencilerinin mesleki deneyim kazanmalarını sağladıklarını söylediler.

Ayrıca Süper Lig takımlarından Mersin Hentbol, 1. Lig takımlarından Çukobirlik ve Ramazan Atıl Lisesi, Sofulu Lisesi ile hazırlık maçları yaparak turnuvaya hazırlandıklarını ve Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini belirttiler.

Müsabakalar Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Spor Salonunda oynanacaktır. Antalya/Belek, Muğla ve Kocaeli grup merkezlerinde yapılacak olan Üniversiteler 1. lig müsabakaları sonunda her gruptan 2 takım süper lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazanacaktır.

Katılacak Üniversiteler:

Bayan Takımlar
1.Marmara Üniversitesi
2.Yeditepe Üniversitesi
3.Mersin Üniversitesi
4.Trakya Üniversitesi
5.Abant İzzet Baysal Üniversitesi
6.Çukurova Üniversitesi

Erkek Takımlar:
1. Marmara Üniversitesi
2. Sabancı Marmara Üniversitesi
3. Hava Harp Okulu
4. Boğaziçi Marmara Üniversitesi
5. İTÜ
6. Kocaeli Marmara Üniversitesi
7. Polis Akademisi
8. Ankara Marmara Üniversitesi
9. Çukurova Üniversitesi

 

Bakmadan Geçme