DAĞAL : ‘Değerli ve Kalıcı Bir Ekip Olmak’

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi İstanbul Yeditepe Spor Kulübünde Hentbol Şube Sorumlusu Tunç DAĞAL açıklamalarda bulundu.

Erkekler Süper Liginde yeni ismi ile ilk defa yer alan  İstanbul Yeditepe Spor Kulübü, almış olduğu sonuçlar ile lige farklı bir hava katıyor.

Hentbol Şube Sorumlusu Tunç DAĞAL , Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada : Haber

"Erkekler Süper Ligi 2012-2013 sezonunun ilk yarısı, oynanan hentbolünkalitesi ve sahada takımların verdiği mücadele yönünden , Türk Hentbolu adınaoldukça kaliteli geçti.

Aslında lig başında kadrolar ve teknik ekiplere bakıldığında böyle birhavanın yaşanacağı herkes tarafından tahmin ediliyordu. Kolay birmüsabakanın olmadığı ve puanın "Aslanın Ağzında olduğu" bir lig, daha ilkyarısı biterken büyük keyif verdi.

Yeditepe Spor Kulübü olarak, bu yıl yeni katıldığımız Erkekler Süper Liginde "Değerli ve Kalıcı Bir Ekip" olarak kalmak öncelikli hedefimiz. Bu amaçla ; takım olarak düşme endişesi yaşamamak ve ilk aşamada bu yılplay off oynamak istiyoruz. Her maçı önemsiyor ve hafta hafta kendimizehedef koyarak puan hesabı yapıyoruz. " dedi.

Ayrıca DAĞAL , genç oyuncular ile ilgili olarak : "Tüm kulüpler olarak ligin yaş ortalamasını biraz daha aşağıya çekmemizve gençlere daha fazla önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu tümtakımlar olarak başarırsak hem ligimizin kalitesi artar hemde ulusaltakımlarımızın önünü açmış oluruz. " diyerek görüşlerini belirtti.

DAĞAL son olarakta : "İkinci yarıda da, ilk yarıdan daha zorlu bir mücadele bekliyoruz.Hentbolkalitesi dahada üst seviyelere çıkacak.Kulüpler olarakseyirciyi salonlara daha çok getirmenin yollarını aramalıyız.Ligin ikinci yarısında tüm takımlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

 

Bakmadan Geçme