“Daha Az Stresli Olan Kazanacak”

Hentbol Erkekler Süper Liginde hafta sonu Mersin Hentbol ile karşılaşacak olan Maliye Milli Piyango’da hazırlıklar devam ediyor.

Antrenör Okan Halay, geçen hafta sonu oynamış oldukları İzmir Büyükşehir Belediyepor maçına değinerek, "Çok önemli kazanılması gerekli bir maçı kayıpsız geçtiğimiz için çok mutluyuz .Lig tecrübesi oldukça yüksek oyunculardan kurulu bir takımla mücadele ettik. Maçın kontrolünü başından sonuna kadar elimizde tutmamız tempoyu belirlememiz galibiyetimizde önemli rol oynadı. Geçen haftaki  şampiyonluk adaylarından  Ankara B.B. galibiyetiyle başlayan serimizi ilerideki haftalarda sürdürerek ligde kendimize iyi bir yer edinmek için sezon sonuna kadar mücadele edeceğiz.Son iki haftadır kazanmanın gereksinimlerini fazlasıyla yaptığımızı düşünüyorum. Çok hırslı mücadele azmini sahaya elinden geldiğince yansıtmaya çalışan bir takımımız var. Böyle bir takımım olduğu için oldukça mutlu ve gururluyum."dedi.

Sezon başından beri sakat oyuncuları olmasından yakınan Halay, "Ancakdiğer oyuncularımız  inanılmaz bir özveri ile mücadele ediyorlar. Mücadele edenler her zaman kazanamayabiliyor   ama "Kazananlar her zaman mücadele edenlerdir" felsefesiyle hareket ederek bu haftaki mersin maçını kayıpsız geçmek istiyoruz."dedi.

Halay, "Karşımızda çok güçlü ve sert bir ekip olduğunun farkındayız. Maç içinde stresini daha iyi kontrol edebilen takımın bir adım önde olacağını  ve seyredenlere güzel bir hentbol  maçı izleteceğimizi  düşünüyorum."diyerek Mersin Hentbol Spor Kulübü maçı ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Maliye Milli Piyango ile Mersin Hentbol  arasında ki Hentbol Erkekler Süper Ligi 4.Hafta karşlaşması Cumartesi günü Saat:15.00 ‘ de THF Spor Salonundan, NTVSPOR Gökhan Çetinbaş’ın anlatımıyla karşınızda olacak.

Bakmadan Geçme