Daha Güçlü Bir Lig…

Yeditepe Spor Kulübü Antrenörü Vahit ZORLU’nun Açıklamaları:

Geçen sezon Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanını 2.sırada bitiren Dostspor, 2012/2013 sezonunda farklı bir isimle YEDİTEPE SPOR KULÜBÜ olarak karşımızda olacak.
 

Yeditepe Spor Kulübü, Antrenör Vahit ZORLU ile yoluna devam ederken, Zorlu gelecek sezonu ve katılmış oldukları Bursa 2.Uluslararası Nilüfer Kupası ile ilgili olarak  görüşlerini Hentbolhaber.Net ziyaretçileri için paylaştı.

Vahit ZORLU : "Bu sezonun Türk Hentbolü açısından kaliteli bir sezon olacağıkanısındayım. Bursa Nilüfer Belediyesi Turnuvasının erken başlamasıyla,bizde sezonu sıcaklara rağmen 4 Ağustos 2012 itibariyle erken açtık.Bir haftalık çalışmalarla turnuvaya iştirak ettik. Bu turnuvadaizlediğim ve oynadığım takımlar geçen yıllardan daha güçlü liginhabercisi diye düşünüyorum.
 

Haber

Takımlar bu yıl daha çok yabancı oyuncuile kadrolarını güçlendirdiklerini gözlemledim.Açıkçası bir konuya dikkat çekmek istiyorum. 4 yabancınınserbest olması milli takımlarımız için tehlike olacağını  gelecek yıldan itibaren Yabancı oyuncu sayısını azaltmalıyız diye düşünüyorum." dedi
 
Ayrıca Zorlu : "Bursa 2.Uluslararası Nilüfer Kupası turnuvasına tam hazır olmadan katılan tek takım olarak sanırım bizim çok eksikliğimiz var. Spocularımızınsınavları ve işleri nedeniylede tam olarak sahaya çıkamamıza karşın,kaliteli oyuınculara sahip olduğumuz için oynadığımız müsabakaların ilkyarıları beni mutlu etti.

Kondisyon ve kuvvet çalışmalarımızıartırdığımızda daha dirençli bir ekip olacağız kanaatindeyim.

Buturnuvada oynadığımız takımlar çok güçlü kadrolara sahipler. Geçen yılınlig ve Kupa finalistler ile oynamak bizi mutlu etti.Turnuvadaki,takımlar Lig de benim hedef takımlarım değiller. Bu nedenle eksiklerimizi bizden iyi takımlar ile yaptığımız maçlarda görme fırsatımız oldu. Busezon kadromuza 7 oyuncu kattık ve bu turnuvada takımımızın kaynaşmasıaçısından çok olumlu yansımalarını gözlemledim." dedi.
 
Transfer konusuna da değinen Zorlu : "Bu sezon tarihimizde ilk defa yabancı oyuncular kadromuza kattık.

Aramıza yeni katılanlar.
    1. Kaleci : Makedonya’dan Petar Misevski
    2. Sağ kanat ; Bosna-Hersekten Dammir Hodo
    3. sağ oyun Kurucu ; Cent Kolej’inden Bilal Arad
    4. Sol  Oyun Kurucu : Ankara İl Özel İdare S.K. Ufuk Çalık
    5. Orta Oyun Kurucu : Bursa Nilüfer Belediyesinden Melih Mutlu
    6. Pivot : Antalya Akdeniz S. K. Yamaç Sönmez
    7. Sağ kanat : Haydarpaşa S. K. Kerem Yeşilova
Haber
Gelecek sezon hedefini Genç ve Alt Yapı sporcularımızla lig de ilk sekiz takım arasına girmek ve Türkiye kupasında İki üç tur atlamak olarak belirleyen Zorlu, Gençler ligine de değinerek "Federasyonumuzun geç kalınmış ama son derece alt yapılaraeğilmemizi zorunlu kılan Gençler lig projesi harika. Bu nedenle geçmişyıllarda alt yapılarda Türkiyede söz sahibi olan takımlarımızıoluşturmak ve A takımımıza oyuncu kazandırmak amacındayız.

Altyapıtakımlarımızda Yıllarca A takımlarda oynamış deneyimli Antrenörarkadaşlarımızı göreve getirdik. ( Ahmet Aksu. M. Muhteşem Viter. Cemİşgüden ve İki Öğretmen-Antrenör.)
 
Onursal Başkanımız Haydar Arslan
Kulüp Başkanımız Ataman Aydın
İkinci Başkanımız İlker Arslan
Hentbol Şube Sorumlumuz İlk Milli Takım Kalecilerimiden Tunç Dağal
Kulüp Menejerimiz Yıllarca takım formamızı terleten Cem Yumer
A Takımı Sorumlu İdarecimiz Vedat Çilli
Altyapı Takımlarından sorumlu İdarecimiz Murat Okansu
Ben TeknikDirektör Ve Antrenörüm Ahmet Aksu ile birlite İSTANBUL YEDİTEPE SporKulübü Olarak Türk Hentbolüne katkı sağlamaktan GURUR duyuyoruz." dedi
 
Son olarak Hentbolhaber.Net ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Zorlu; "Sanaldünyadaki İlkeli tarafsız gözlem ve haberlere ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde sizlerin HENTBOLHABER.NET sitesiyle Türk Hentbolüne katkılarınızharika, Sizlerin nezninde katkı sağlayanları ve ekibinizi kutlarım.

Bu vesile ile Sizlerin, Türk Hentbol ailesinin ve Tüm Müslüman aleminin geçmiş  Ramazan Bayramlarını kutlar esenlikler dilerim." dedi.

Bakmadan Geçme