Dalgakıran'dan ek savunma istendi

Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 06 Mayıs 2022 tarihinde tüm üyelerin katılımı ile toplanıp aldığı kararları açıkladı.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu Disiplin Kurulu 06 Mayıs 2022 tarihinde tüm üyelerin katılımı ile toplanıp aldığı kararları açıkladı. Kararlar içerisinde Erkek A Milli Hentbol Takımı Yardımcı Antrenörü Namık Dalgakıran ile ilgili karar da yer aldı.

Disiplin Kurulu kararları arasında yer alan Namık Dalgakıran ile ilgili açıklanan ek savunma isteme metni şu şekilde: “Eski milli takım antrenörlerinden Namık Dalgakıran’ın görevle ilişiğinin kesilmesinin ardından milli takım hakkında yapmış olduğu iddia edilen açıklamalar hakkında Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreterliği’nden gelen sevk konusu olay ile ilgili olarak istenen Namık Dalgakıran’ın savunmasının geldiği görüldü.

Dalgakıran savunmasında, kendisinin çıkan bu tip haberlerle ilgili hiçbir bağlantısı olmadığı gibi söz konusu kişi ve sosyal medya grupları ile hiçbir ilişkisi olmadığını, kendisinin Federasyonu küçük düşürecek ve yıpratacak hiçbir söz ve demeç vermediğini, bu haberlerin söz konusu kişi ve kişileri bağladığını, kendisinin bu durumundan Federasyonun yıpratılmaya çalışılmakta olduğunu görüp üzüntü ile karşıladığını, THF’nin ve milli takımların her zaman en üst düzeyde olması için mücadele ettiğini, çocukluğundan beri içinde bulunduğu branşında hiçbir zaman diliminde ne bir takımı ne de kurumları küçük düşürecek bir aksi çalışma yapmadığını, milli takımın onurumuz olduğunu, kimsenin onurlu takımımıza laf etmesine izin vermeyeceğini, yazışmalarda hiçbir şahsi beyanının olmadığı için ceza verilmemesinin gerektiğini beyan etmiştir. Konuyla ilgili olarak Dalgakıran’dan ek savunma istenmesine” karar verilmiştir.

HABERİMİZİN ARKASINDAYIZ
Disiplin Kurulu kararlarında yer alan söz konusu haberlerin Hentbolhaber.net olarak bizimle ilgili olmadığını düşünmekteyiz. Yaptığımız her haber teyitli ve doğrulanabilir niteliktedir. Kamuoyuna saygıyla…

 

http://www.thf.org.tr/haber/06052022-disiplin-kurulu-kararlari/4435

Bakmadan Geçme