'Değerli olan mücadelemizdi'

Nilüfer Belediyespor Antrenörü Okan Gültekin, Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçındaki Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi. Gültekin, 5 farkın Beşiktaş gibi bir takıma karşı büyük bir fark olduğunu, ikinci maçta ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Nilüfer Belediyespor Antrenörü Okan Gültekin, Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçındaki Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi. Gültekin, 5 farkın Beşiktaş gibi bir takıma karşı büyük bir fark olduğunu, ikinci maçta ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

Gültekin’in açıklamaları şöyle: “İlk yarıya kötü başladık. Kaleden top çıkmadı. Hücumda da birazcık sınırlı kaldık. Savunmada da Beşiktaş’ın hücumlarına çözüm bulamadık. İkinci yarı hem kaleden top çıktı hem de farklı dizilişle savunmayı iyi yaptık. Bunun neticesinde farkı 2’ye indirdik ama top kayıpları sonrasında yedeğimiz gollerle maç 5 farklı Beşiktaş’ın lehine sonuçlandı.”

“MÜCADELEMİZ DEĞERLİYDİ”

Beşiktaş’ın gücü belli. Beşiktaş gibi bir takıma 5 fark, büyük bir fark. İkinci maçta elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim için değerli olan maçın ikinci yarısındaki mücadele gücümüzdü. İkinci maçta da aynı mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz.

Bakmadan Geçme