Denizli Orta Okullarda Şampiyon Acıpayam

Denizli Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor il müdürlükleri tarafından düzenlenen Ortaokullararası Yıldız Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda, Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri birincisi oldu.

Denizli Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor il müdürlükleri tarafından düzenlenen Ortaokullararası Yıldız Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda, Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri birincisi oldu. Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Ibrahim Sönmez, öğrencilerin elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan hentbol kurslarına da devam eden öğrenciler, ülke çapında düzenlenecek bölge yarışmalarında Denizli’yi temsil etme hakkına sahip oldu." dedi.

Takım oyuncuları ve Beden Eğitimi öğretmeni Halil Tuncer, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Ibrahim Sönmez, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak’ı makamında ziyaret etti. Duysak, öğrencileri tek tek tebrik ederek, "Öğrencilerimizin derslerinin yanında sportif alanlarda da başarılı olması bizleri çok sevindiriyor. Ilçemizi gururlandıran öğrencilerimize, çalıştırıcılarına, okul idaresine ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz’e teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek toplu fotoğraf çektirildi.

Bakmadan Geçme