Depsaş Enerji, Süper Lig'e İddialı Geliyor!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele edecek Depsaş Enerji Spor Kulübü, transferlerini yaptı. Depsaş Enerji, tecrübeli Milli oyuncuları kadrosuna katarak güçlü bir takım olacaklarının sinyallerini verdi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek Depsaş Enerji Spor Kulübü, transferlerini yaptı. Mehmet İpek'in başkanlığındaki Depsaş Enerji, tecrübeli Milli oyuncuları kadrosuna katarak güçlü bir takım olacaklarının sinyallerini verdi.

Depsaş Enerji, takım menajeri olarak Barış Üregen'i, antrenör olarak Mehmet Çankal'ı açıkladı.

Depsaş Enerji'nin takım kaptanı Taner Öymen olacak.

Sol kanata Ali Rıza Ertürk'ü katan Süper Lig ekibinde pivot Atila Zaman, sağ oyun kurucu Can Çelebi, sağ kanat Barış Buğday, orta oyun kurucu Kerem Hacıoğlu, sol oyun kurucu Sedat Yıldırım ve Mikail Yıldırım, sol kanat Samet Kanberoğlu, kaleciler Yavuz Öksüzcük ve Yunus Özmusul'la anlaşma sağlandı.

Depsaş Enerji, Süper Lig'e İddialı Geliyor!

'Güzel Bir Oyuncu Grubu Kurduk'

Depsaş Enerji Kulüp Başkanı Mehmet İpek Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Depsaş Enerji Spor Kulübü olarak, ülke sporunda 22 branşta faaliyet göstermekteyiz. Ampute futbolda Süper lig'de mücadele vermekteyiz. Voleybolda Türkiye 1. Ligi'nde mücadele vermekteyiz. Avrupa Şampiyonasına, Dünya Şampiyonasına ve Olimpiyatlara sporcu gönderen büyük bir kulübüz. Hentbolda bu sene büyük bir başarı elde ederek Süper Lig'e çıkmayı başardık. Çok güzel bir oyuncu grubu kurduk. Karakterli sporcularla olmak bizim için çok anlamlı oldu. Tüm sporcularimiza ve tüm kulüplerdeki sporcularımıza, kazasız belasız bir lig diliyoruz."

 

Bakmadan Geçme