Didim’de Küçükler Yarı Final Maçları Tamamlandı

Kulüplü Küçükler Kız-Erkek Hentbol Yarı final maçlarının bir ayağı Didim'de yapıldı.

3 gün süren maçlarda gruplarında ilk ikiyi alan takımlar Türkiye finallerine yükseldi.Ülke Genelinde Yalova, Karabük, K.Maraş ve İlçemiz Didim’de yapılan Kulüplü Küçükler Kız-Erkek Hentbol Yarı final maçları tamamlandı.

30 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde yapılan maçlara kızlarda 3 takım, erkeklerde ise 4 takım katıldı. Didim Spor salonunda oynanan maçlardan kızlar grubunda Ankara Hentbol S.K, Muğla Köyceğiz S.K ve Isparta Bölgespor kulüpleri katılırken erkeklerde ise Ankara TED Koleji S.K, İzmir Dikili Güneş S.K, Denizli B.Ş.B. S.K ile Antalya Alanya Belediyespor kulüpleri katıldı.

Maçları Hentbol Federasyonu temsilcisi ve Hentbol Aydın İl Temsilcisi Mehmet Aydın, Federasyon gözlemcileri Halil Kuşçuoğlu ile Hakkı Sapmaz izledi.

3 gün süren maçlar sonunda gruplarında erkeklerde iki sırayı alan Ankara TED Koleji ile Denizli B.Ş.B takımları ile Kızlarda Ankara Hentbol S.K,ile Muğla Köyceğiz S.K Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Hentbol Aydın İl Temsilcisi Mehmet Aydın Didim’de yapılan yarı final maçlarının 3 gün sürdüğünü ve yaş kategorisine göre güzel maçların oynandığını belirterek yapılan bu tür etkinliklerin o bölgenin tanıtımına da katkı sağladığını ifade etti.

Bakmadan Geçme