Muratpaşa Belediye SK ile Ardeşen GSK arasındaki play-off maçının ilk dakikalarında Diğdem Hoşgör’ün boğazına dirsek darbesi alarak sakatlanması korkuttu.
Kadınlar Süper Ligin iki güçlü ekibi Muratpaşa Belediye Spor Kulübü ile Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan play-off mücadelesinde Antalya ekibi ve milli takımın başarılı oyuncusu Diğdem Hoşgör boğazına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırıldı. Diğdem Hoşgör’ün çekilen MR’ında boğazında zedelenme olduğu tespit edildi.
Muratpaşalı idareciler, Ardeşen GSK Pivotu Yaroslava Burlachenko’nun Diğdem Hoşgör’e müdahalesine müsabaka sonrası açıklamaları ile tepki gösterdi.
Ünlü oyuncunun bir sonraki müsabakada sahaya çıkabileceği bildirildi.
Haberde Muratpaşalı idareciler tepki gösterdi diye bir not düştünüz..Bende Saygıdeğer Muratpaşalı idareciler ile birlikte oturuyordum..Benim duymadığım ve görmediğim o idarecileri merak ettim..Sizlerin kanalı ile Açıkça sayfanızda yazmanızı habercılık anlayışınız olarak bekliyorum..Yada Anlamsız ve yanlış (neye hizmet ettiği belli olmayan) haberi düzeltirsiniz …Aksi halde habercilik anlayışınız konusunda Tereddüte düşeceğimi Açıkça ifade ediyorum..Saygılarımla…
madem söz konusu sporcu, centimnelik dışı bir hareket yaptı? ceza gerektirmez mi? hakem neden sarı kart, 2 dakika yada kırmızı kart vermedi. tek bir fotoğrafla faulü yaptığını iddia ettiğiniz sporcu zan altında bırakıldı?, olayın videosunu izlediniz mi, suçladığınız ilgili kulübün görüşünü aldınız mı? acaba çiğdem kızımız dengesiz hucum yaptığı için kendi kendini sakatlamış olamaz mı? maç öncesi çok güzel anlar yaşandı antalyada iki takım kardeşçe aynı karede poz verdi. hentbol kamuoyuna dost-kardeş kulüp mesajı verdi ama siz hentbolhaber, sırf hit olsun, sırf haberim biraz daha okunsuz diye iki kulüp arasına nifak sokup- sporcular arasına kin ekip, suçsuz bir sporcuyu suçlu gösteriyorsunuz. ondan sonra hentbol kazansın diye bi tarafınızı yırtıyorsunuz. ayıptır. yazıktır. günahtır.
Oncelikle gecmis olsun.. Boyle sakatliklar hic bir kulubu oyunculari ve taraftarlari sevindirmez. Ardesen gsk da sakatliklardan cok cek bir kulup olarak bunun acisini ve sikintisini biz biliyoruz.
Gelelim oradaki o poziyona, orada bizim sporcumuzun hic bir kusuru yok.. Videoyu defalarca kez izledik. Hentbol haberin ustu kapali bir sekilde ardesenin oyuncusunu hedef gostermesini kabul edemeyiz. Tarafsiz olmak durumundasiniz, ardesenin sn etkili ismi olga vaschuk un ankara 1910 kulubunun oyuncusu tarafindan kasitli sakatlama hamlesine biz hic bir sey demedik sizlerde demediniz… Oyuncumuz sezon basinda sakatlanmisti haladaha sahalara donemedi sakat…Oyunda boyle seyler olur.. Birazdaha ozenli cumleler kullanmanizi rica ederim
Değerli Melike hanım,
Biz sporcuların dostluk ve kardeşlik içerisinden olmasından yanayız. Hit peşinde olsa idik emin olun daha farklı olurduk. Kimin nasıl ne yönde hareket ettiğini en iyi bilenlerdeniz.
Sözü edilen haber ve detaylar fotoğraflarla birlikte Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Basın ve Halka ilişikiler birimiden basın bülteni olarak geçilmiş ve hatta daha farklı kelimeler kullanılmıştır. Söz konusu haberi de basın bültenini size göndebiliriz.
Saygılarımızla.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Lig'in 10. haftası dün oynanan üç maçla... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..