Dikili Güneş Spor’dan Başkan Tosun’a Ziyaret

Başarılarıyla adından sık sık bahsettiren Dikili Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u makamında ziyaret etti.

Hedeflerinin Türkiye Şampiyonası’na katılmayahak kazanmak olduğunu belirten Dikili Güneş Spor Başkanı Bekir Argun vetakım antrenörü Muhlis İlter, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’atakımlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Tosun,ziyarete katılan tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamınıdiledi.

Dikili Güneş Spor takım antrenörüMuhlis İlter, 2013 – 2014 hentbol sezonunda il birinciliğimüsabakalarında Güneş Spor Küçük Erkek Hentbol Takımı olarak, 7 takımarasından 4’üncü olduklarını ve bu sonuçla Türkiye Şampiyonası elemeguruplarına katılmaya hak kazandıklarını belirterek,"9 – 13 Mayıs 2014tarihleri arasında Balıkesir’in Erdek ilçesindeki turnuvada TürkiyeŞampiyonası yarı finallerine gitme hakkı kazandık. İzmir Büyük ŞehirBelediyesi Hentbol takımının elenmesi sonucunda, Güneş Spor Küçük ErkekHentbol Takımı yarı finallerinde İzmir’i temsil edecek iki takımdan birioldu. Bu başarıya giden yolda başkanımız Mustafa Tosun’un bizlereverdiği desteğin önemli yeri vardır" dedi.

AydınDidim’de 30 Mayıs-1 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek Küçük ErkeklerTürkiye Şampiyonası yarı finallerinde Ankara TED Koleji Spor Kulübü,Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Alanya Belediyesi SporKulübü’yle karşılaşacak takıma başarılar dileyen Başkan Tosun, "Belediyeolarak ilçemizde yer alan tüm takımlara olduğu gibi imkanlarımızdahilinde bu genç ve başarılı arkadaşlarımıza da desteğimizi yinesağlayacağız. Gerek hentbol gerekse diğer spor branşlarınınorganizasyonlarının ve altyapısının daha güçlü hale getirilmesi için negerekiyorsa onu yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

DikiliGüneş Spor’da forma giyen üç öğrencinin Manisa Güzel Sanatlar ve SporLisesi’ni kazandıklarını belirten takım antrenörü İlter,"Sporcularımızdan Emre Güner 6’ncı, Hüseyin Dinç 8’inci ve Emre Taşır23’üncü olarak güzel sanatlar ve spor lisesine girmeye hak kazandı"dedi.

Kulüp Başkanı Bekir Argun ise, DikiliGüneş Spor’un hentbol takımında forma giyen sporculardan "AnadoluYıldızları" Küçük Erkekler Turnuvası İzmir il karmasında Rasim Şekerci,Şevket Yağmuroğlu ve Eren Er’in gösterdiği başarılar sonucu yer aldığınıifade etti. Argun, Dikili Güneş Spor Hentbol Takımı’nın kazandığıbaşarılarla Dikili’yi en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceğinisözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda sporbranşlarından futbolun daha ön planda tutulmasına rağmen, hentbolugençlere sevdirerek takımın güzel sonuçlar elde etmesine zeminhazırlayan kulüp Başkanı Bekir Argun ve takım antrenörü Muhlis İlter’iiçtenlikle kutlayan Başkan Tosun şöyle konuştu: "Dikili’de özelliklegençlerimizin daha çok spora yönelmesi için çalışmalarımızı sürdürmeyedevam ediyoruz. Genç sporcularımızın daha güzel koşullarda çalışabilmesiiçin spor kompleksi projemizi kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu pırılpırıl gençlerimizin sosyal hayata girmelerine ve kötü alışkanlıklardanuzak durarak başarı elde etmelerinde sporun büyük bir yeri var. Gençleribu konuda teşvik etmek için adım adım tüm aşamalar tamamlanacak veDikilimiz turizmde olduğu gibi sporda da ülkemizin gözbebeği ilçesiolacaktır"

Bakmadan Geçme