Dillerden Düşmeyen Organizasyon

Eskişehir’de düzenlenen 1 Eylül 2012 Hentbolcular buluşuyor organizasyonu taraflı tarafsız herkes tarafından konuşulmaya devam ediyor.

Yıllarını hentbole vermiş, nice dostların bir araya geldiği organizasyonda, Türkiye’de efsane olmuş hentbolcular eski günleri tekrar hatırladılar.

Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu‘nunda katıldığı organizasyonda,  geçtiğimiz yıllarda milli takım forması giymiş hentbolcular hünerlerini tekrar sergileme fırsatı buldular.

İki Eylül Kampüsü BESYO Spor Salonu’nda oynanan dostluk maçındauzun zamandır bir araya gelemeyen eski hentbolcular mücadele öncesi yapılankokteyl ile hasret giderdiler. Mücadeleye hentbol sever gençler büyük ilgigösterdi.

Başkanımız Bilal Eyuboğlu da karşılaşmayı tribünden takipetti.

Yakup Durmuş 9Ağustos’ta kanser nedeniyle hayatını kaybetmişti. Eski milli hentbolcular YakupDurmuş’u unutmayarak sahaya üzerinde Durmuş’un resmi olan tişörtlerle çıktılar.Durmuş anısına maç öncesi bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, efsaneisimlerin karşılaşma süresinde gösterdikleri performansla güçlerinikaybetmedikleri görüldü.

Geceye katılan İzmir Bölgesi Gözlemcisi Nuri ÇANAKKALE :"Böyle bir organizasyonda eskilerle bir araya gelmek muhteşemdi.Hele ki dostların sahada ki mücadelesi görülmeye değerdi. Organizasyonu düzenleyen komiteye teşekkür ederiz. İnşallah dostluklarımız ebedi kalıcı olur."dedi

Eski Milli Hentbolcu Şakir ÖNİZ :" Eski günleri , hırsı görmek gerçekten güzeldi.Sahada sanki şampiyonluk mücadelesi var gibi hissettim.Hele ki geceye katılanların eşleri bu sahada ki mücadeleyi gördükten sonra Hentbol Sevgisinin içimizde ne kadar büyük olduğunu anlamışlardır.Herkese teşekkür ederiz. " dedi.

Bakmadan Geçme