Dişi Atmacalardan Bakan Çelik’e Ziyaret

Ardeşen GSK Ailesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Makamında Ziyaret Etti.

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı sultan Rauf Oğuz, Yönetim KuruluÜyeleri ve Takım Kaptanları Perihan Topaloğlu ve Serpil Abdioğlu ileSporcular Neslihan Yakupoğlu ile Jelena Pirsl Çalışma ve Sosyal GüvenlikBakanı Faruk Çelik’i Makamında Ziyaret Ettiler.

Burada Ardeşen GSK hentbol takımının elde etmiş olduğu başarılarıpaylaşan Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Süper Lig’de ve AvrupaKupalarında elde etmiş oldukları başarıları paylaşarak, “Sezon başındabizlere vermiş olduğunuz desteğin karşısında, borcumuzu elde etmişolduğumuz başarılarla ödemeye çalışıyoruz. İnşallah Avrupa’da dahaönemli bir başarı paylaşarak sizlere armağan edeceğiz.” İfadelerinikullandı.

Haber

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Faruk Çelik ise,“Bu güzel tablo karşısında gururlanmamak elde değil. Rize’nin veArdeşen’in her zaman gönlümde ayrı bir yeri olmuştur. Rize’liler herdaim bana sahip çıkmıştır. Aynı sahiplenmeyi benim de Rize’ye göstermemboynumun borcudur. Bu mana da sizlere liginiz de ve Avrupa’da başarılardiliyorum” diyerek, Kulüp yöneticileri ve sporcuları kutladı.

Resimler: Lazhaber

Bakmadan Geçme