Disiplin Kurulu Toplantısı kararları açıklandı

16 Eylül 2021 tarihli Disiplin Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar açıklandı.

ÖZGE UĞULU / HENTBOLHABER.NET – Yapılan resmi açıklamaya göre; Halikarnas Hentbol Turnuvası Müsabakası’nda Kastamonu Belediyespor GSK ve Yenimahalle Belediyesi SK maçı sonrası, Kastamonu Belediyespor GSK Genel Menajeri Ahmet Cevher’in 15 gün süreyle hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, Kastamonu Belediyesi GSK Masörü Dursun İslamoğlu’nun ise; 30 gün süreyle hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü sporcularından Vladimir Bojanic ise; diskalifiye ve mavi kart ile cezalandırıldı. 

Muğla Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda, Kastamonu Belediyesi GSK Genel Menajeri Ahmet Cevher, müsabaka sonrası müsabaka hakemlerine karşı sportmenlik dışı söylemlerinden dolayı, THF Ceza ve Müsabaka talimatları gereği 15 gün süreyle hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırıldı. Kastamonu Belediyesi GSK Masörü Dursun İslamoğlu ise; Müsabaka hakemlerine karşı sportmenlik dışı söylem ve davranışlarından dolayı THF Ceza ve Müsabaka talimatları gereği  30 gün süreyle hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırıldığı ifade edildi. 

Eskişehir Orman Spor Kulübü ile Beşiktaş Jimnastik Spor Kulüpleri arasında oynanan Yunus Emre Hentbol Turnuvası müsabakasında ise; Beşiktaş Jimnastik Kulübü sporcularından Vladimir Bojanic Müsabaka hakemlerine karşı sportmenlik dışı söylem ve davranışlarından dolayı kural 8.10 a maddesi gereği diskalifiye ve mavi kart ile cezalandırıldı ve hakkında yazılan Hakem Gözlemci raporu gereği tedbirli olarak ceza kuruluna sevkine karar verildi.

Bakmadan Geçme