Doğa Kolejleri finallerde

Hatay’da devam etmekte olan Okullu Genç Kızlar (Liseler) Türkiye şampiyonasında Doğa Koleji eğitim kurumları finali garantiledir.

HENTBOLHABER.NET – Genç Kızlar kategorisinde iki Doğa Koleji Eğitim Kurumu karşı karşıya gelecek. Saat:12.45 de Samandağ Spor Salonunda oynanacak olan müsabakada, İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi ile Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi final için mücadele edecekler.

Geçen sene Türkiye Şampiyonu olan ve aynı zamanda ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil ederek, Dünya Şampiyonu ünvanını kazanan İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi bu senede Türkiye Şampiyonluğu kupasını müzesine götürmek istiyor.

İstanbul Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi Antrenörü Mülayim Yalçın, her iki Doğa Eğitim Kurumlarının ilk dörde kalmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Özel Bostancı Doğa Anadolu Lisesi olarak başarımızı sürdürmek istiyoruz. Kurumumuz her türlü desteği esirgemiyor. Geçen sene elde ettiğimiz Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonluğu üzerine bu senede sürdürülebilir başarı için Türkiye Şampiyonluğunu kazanmamız gerekiyor. Elbette Doğa Eğitim Kurumlarından bir okulumuzun finalde mücadele edecek olması bizim için çok önemli. Yarı final maçı ve finalde hak eden kazansın”dedi.

Haber

Ankara Özel Çankaya Doğa Anadolu Lisesi

Bakmadan Geçme