Doğan Ardahanlı: “Çok sıkı hazırlanmak istiyoruz”

Kadınlar Süper Ligi’ne Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan davet aldıktan sonra çalışmalarına başlayan Sivas Belediyespor’da Doğan Ardağanlı açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin yeni takımı Sivas Belediyespor, 2020/2021 sezonu için çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetiminden davet aldıktan sonra hızlı hareket eden ve sezonu açan yeşil-beyazlılar çalışmalarına hafta içi başladı. 

Kadrosuna altyapıdan bir çok genç sporcuyu da dahil eden Sivas Belediyespor’da Başantrenör Doğan Ardahanlı, sezon hazırlıkları için çalışmalara başladıklarını, yönetim ile beraber hızlı koordine olarak gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Yeni kadro ve sezon planlaması hakkında bilgi veren Antrenör Doğan Ardahanlı, “Gerek teknik ekip, gerekse takım kadromuzla sezona çok sıkı iyi hazırlanmak istiyoruz. Mardin 1947 Sağlık Spor Kulübü ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımlarının ligden çekilmesi sebebiyle Türkiye Hentbol Federasyonu, grupta başarılı olan iki takıma davet göndermişti. Bizde bu daveti kulüp başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ilettik sağ olsunlar olumlu değerlendirdiler bizde çalışmalarımızı bu yönde yaptık. İnşallah önümüzdeki günlerde pandeminin seyrine göre lige iyi başlamak istiyoruz. 15 gün çalışma yaptıktan sonra oyuncularımıza bir kaç gün izin vereceğiz. Aranın ardından ligde ki ilk maçımıza kadar çalışmalarımıza yüksek tempoda devam edeceğiz. En iyi şekilde sezon hazırlanacağız “dedi.

Bakmadan Geçme