DÖNE: ‘Mucizeyi Gerçekleştirdik’

Ramazan Döne, Haslum HK maçında bir mucizeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Beşiktaş’ın dün Haslum HK karşısında elde ettiği zaferinmimarlarından biri olan ve dün attığı 14 golle yıldızlaşan başarılıoyuncu Ramazan Döne, bjk.com.tr açıklamalarda bulundu.

 
HaslumHK’nın hentbolun beşiği sayılan ülkelerden biri olan Norveç’in şampiyonunvanlı takımı olduğunu belirten Ramazan, “Norveç ekibi karşısındadeyim yerindeyse bir mucizeyi gerçekleştirdik ve tur atladık. Norveç’ten11 sayı farklı mağlup dönerken bile tur için umudumuzu kaybetmemiştik.İstanbul’da onları yenerek tur atlayabileceğimizin hayalini kuruyorduk.Ona göre hazırlandık ve maçta ekstra bir efor harcadık. 7 kişi sahayaçıktık ama 14 kişilik mücadele ettik. Turun gelmesinde ufak da olsapayım olduysa ne mutlu bana. Taraftarlarımıza söyleyecek bir söz yok.Bize çok büyük bir destek verdiler. Turu geçmemizde en büyükfaktörlerden biri de onların bize verdiği enerji oldu” diye konuştu.
 

Haber

EHF Kupası’ndaki hedeflerini de anlatan Ramazan Döne, şunları söyledi:

“Artıkgüçlü veya zayıf takım ayrımı yok. Grup aşamasında oynayacağımız hermaç büyük önem taşıyor. Hedefimiz, grubu ilk 2 sırada tamamlayarakçeyrek finale yükselmek. Umarım Perşembe günü kura çekimi de istediğimizgibi sonuçlanır ve dilediğimiz takımlarla karşılaşırız.” dedi.

Bakmadan Geçme