Dorak: Hedefimiz Avrupa’da final oynamak

Göztepe Antrenörü Ferudun Dorak “Uzun süredir Avrupa arenasına çıkamamış bir Göztepe var. Hedefimiz final oynamak” dedi.

HENTBOLHABER.NET – Süper Ligde ikinci sezonunu geçiren Göztepe Spor Kulübü’nün deneyimli hocası Ferudun Dorak, yeni sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

3 yıl önce Göztepe’nin teknik yönetimini devralan Dorak, 1. Ligi ilk sezonunda şampiyon olarak bitirerek Süper Lige terfi etmişti. Süper Ligde normal sezonu ikinci bitirdiklerini ve Türkiye Kupasında final oynadıklarını hatırlatan Dorak, Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş Mogaz’ın kadro derinliği daha güçlü iyi bir takım olduğunu belirtti. Dorak, Beşiktaş Mogaz ile geçen sezon oynadıkları Türkiye Kupası finalinin ve bu sezon başında oynadıkları Süper Kupa finalinin kendileri açısından başarılı maçlar olduğunu, kritik hatalar yapsalar da ilerisi için ümit veren bir oyun sergilediklerini söyledi. 

Ferudun Dorak; “Bu sene transferde farklı bir anlayışla hareket ettik. Ligde 2 karşılaşmaya çıktık, bunlardan ilki Milli Piyango’ydu o karşılaşmayı kazandık. Daha sonra Ankara deplasmanında basit 7 metre hatalarıyla kaybettik. Bu hafta Nilüfer Belediyesi ile kendi sahamızda oynayacağız, bu karşılaşmadan başarılı bir şekilde ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.

Bu sezon Süper Lig, Kupa ve Avrupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edeceklerinin altını çizen Göztepe Antrenörü Dorak; “Bunun için gerekli çalışma ve transferleri yaptık. Bizim için Avrupa Kupası karşılaşmaları çok önemli. Uzun süredir Avrupa arenasına çıkamamış bir Göztepe var ve biz bunu gerçekleştirebildiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Orada da turlar geçmek hatta final oynamak, kupayı almak istiyoruz. Son olarak büyük destekler veren yöneticilerime ve taraftarlarıma teşekkür ediyorum. Hem takım üyeleri, hem yöneticiler hem de taraftarlar bir araya geldiği zaman başarı oluyor” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme