Dülgerkaraoğlanoğlu’ndan Anlamlı Açıklama

İzmir’in Bayanlar Süper Ligindeki temsilcisi Konak Belediyespor’un Antrenörü Melih Dülgerkaraoğlanoğlu Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Dülgerkaraoğlanoğlu yapmış olduğu açıklamada: "Konak Belediyespor olarak 2013-2014 sezonunu başarılı bir performans ile kapatmış bulunuyoruz. İlk senesinde, herkesin düşermi diye beklediği ekibimiz, bir çok rakibini yenmiş, tüm takımlarla kıyasıya bir mücadele içinde olmuştur. Bazı maçları kazandık , bazılarını kaybettik. Elde ettiğimiz sonuç Süper Ligde yeni olan bir kulüp için başarılı sonuçtur.

Son zamanlarda bazı kesimlerce bilerek veya bilmeyerek Konak Belediyespor hakkında kapanacak iddaaları ortaya atılmakta. Bu durum benim olduğu gibi İdarecilerimi ,  teknik heyet ve sporcu arkadaşlarımı da derinden üzmektedir.

Konak Belediyespor olarak yeni sezon hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz. Teknik heyetteki arkadaşım ile beraber gerekli görüşmeleri yapıyor, takım kadromuzun şekillenmesi yönünde fikir birliği yapıyor , çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sonuç olarak asılsız dedıkodulara iltimat edilmemesi ve Konak Belediyespor olarak hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapacağımızı belirtmek isteriz."dedi.

 

Bakmadan Geçme