Dünya Beşincisi Muratpaşa And. Lisesinden Değerlendirme

Liseler Dünya Şampiyonasına Bayanlar da Türkiye 2.cisi olarak katılan ve Dünya 5.ciliği elde eden Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Dersi Öğretmeni Nedim Kum ve sporcular Şampiyonayı değerlendirdiler.

İlk olarak Nedim Kum düşüncelerini paylaştı ve şunları söyledi:

"Trabzon’da düzenlenen Dünya Liseler Şampiyonasına Türkiye (B) takımı , Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi Kız Hentbol takımı olarak katıldık ve Dünya 5.ciliği elde ettik.

Öncelikle (ISF) Dünya Liseler Hentbol Şampiyonasının ülkemizde yapılmasını sağlayan T.O.S. Federasyonu Sayın Ayhan Pala ve Yönetim Kuruluna , Şampiyona boyunca görev yapan gönüllüler ve personle özverili çalışmalarından dolayı okulum adına teşekkür ediyorum.

Ayrıca Öğrenci sporcuları Antrene eden ve kulüplerinde sporcu olarak çalışmalarını sağlayan Muratpaşa Belediyespor kulübü yönticilerine , Baş Antrenör Sayon Birol Ünsal ve Yardımcı Antrenör Ali İhsan Tekin’e sonsuz teşekkürler.

Öğrenci sporcularımız bu organizasyon sayesinde, önemli müsabakalar dışında , arkadaşlık , dostluk ve sportif deneyim kazandılar.

Trabzon’da; Şampiyonada maçlarımızın büyük bir çoğunluğunu oynadığımız Çarşıbaşı ilçesinin seyirci desteği bizlri daha da motive ederek maçlarımızın kazanmamızda önemli rol oynamıştır. Çarşıbaşı Belediye Başkanı ve İlçe Spor Müdürüne okulum adına teşekkürü bir borç bilirim.

Dünya Şampiyonasında bizimle beraber Ülkemizi temsil eden ve Dünya Şampiyonluğuna ulaşan Doğa Koleji İdarecileri ,  teknik ekibi , sporcularını tebrik ediyorum.

Son olarak ; öğrenci sporcularımı , ailelerini ve okulumuzun idari kadrosunu ile öğretmenlerini vermiş oldukları destek için kutlar, bir sonraki şampiyonada tekrar var olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi bildirerek teşekkür ederim."dedi.

Buse Ayaz Takım Kaptanı:  "Öncelikle Dünya Şampiyonasında bulunduğum için çok mutluyum. Orası , O Atmosfer çok gurur verici. Birçok sporcunun olmak istediği yer. Bizim okulumuz 2008 yılında Dünya Şampiyonasında Dünya 4.cüsü oldu. Bizim hedefimiz o derecenin üstünde bir derece elde etmekti.  Elimizden geleni yaptık ve Dünya 5.cisi olduk. Kendi çabamızla , kendi takımımızla , ekstra hiçbirşey olmadan Antalya’mızı , Türkiye’mizi sonuna kadar en iyi şekilde temsil ettik. Bundan dolayı da çok mutluyum. Doğa Kolejini Şampiyonluğundan dolayı da kutluyorum."dedi.

Fetane Uzunlar Sporcu : "Çok heyecanlıydık. Çok yoğun bir tempoda hazırlandık ve mücadele gücü yüksek müsabakalar oynadık. Her maç bizim için tecrübe oldu. En başından beri İSF biim için hedefti. O hedefe ulaştık. Dünya 5.cisi olduk. Daha iyi bir derece yapabilirdik olmadı kısmet değilmiş.Herşeye rağmen en iyi şekilde Ülkemizi temsil etmek için mücadele ettik. Bize destek olan idarecilerimize , öğretmenlerimize , antrenörlerimize ve salonda destekleyen taraftarlara çok teşekkürler."dedi.

Haber

Bakmadan Geçme