Dünya Şampiyonası Finaline Büyük Destek

İşitme Engelli Hentbol Milli Takımımız bugün Dünya Şampiyonası finaline çıkıyor.

Milli sporcular ve antrenörler İşitme Engelli Milli Takımımız için destek mesajı yayınladılar. Bu mesajlardan bazıları :

Kayhan Akat(Bursa Nilüfer Belediyespor – Kaleci) :
Finalde kardeşlerimizin yanındayız.Adım adım Şampiyonluğa…

Zeki Polat( Ordu Boztepe Gönülspor Antrenör):
 
İşitme Engelli Hentbol Milli Takımımıza Dünya Şampiyonası finalinde başarılar dilerim.  İnşallah tüm hentbol takımlarımız bir gün final oynar. Engelleri yıkan ‘ENGELSİZ MİLLİ TAKIM’kalbim sizlerle.

Can Çelebi (Ankara İl Özel İdare – Oyuncu):  İşitme "Engelsiz" Hentbolcularımız Dünya Şampiyonasında Finale çıktı Helal Olsun!

Gülay Türk ( Gayespor – Oyuncu) : "Türkiyeİşitme Engelli" Hentbol Dünya Şampiyonasın da finalde, yarın için bolşans diliyorum ve şimdiden kutluyorum o güzel ekibi.

Gamze Şaşmaz : (Üsküdar Bld.-Oyuncu) : İşitme engelli dünya sampiyonasnda hentbol milli takimimzabaşarilardualrmz sizinle..

Cengiz Kesici (Araç Bld. – Antrenör) : SAMSUNDAKİ DOSTLAR VE HENTBOLSEVERLER 15HAZİRAN PAZAR YANİ BUGÜN İŞİTME ENGELLİLER HENTBOL MİLLİ TAKIMIMIZHIRVATİSTANLA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN FİNAL OYNUYOR.HAYDİ DESTEĞE.

Zeynur Pehlivan ( Eski Hentbolcu – Yazar) : Dünya Kupası, Brezilya, kim kupayı alır, kimfinal oynar … derken, Türkiye İşitme EngellilerHentbol takımıHırvatistan ile yarın final oynuyor.
Beni duyuyor musunuz….Final, final…  İlk Dünya Kupasında ilk kupa neden bizim olmasın..
Haydi Türkiye..Haydi Şevket, alın şu kupayı…

Neriman Sevgilican( Ordu Boztepe Gönülspor-Oyuncu) : Dünya Şampiyonası final maçında işitme éengelsizéler hentbol takımımıza başarılar dilerim…

Ve birçok kişiden de destek mesajları yağıyor.  Milliler, bugün saat 17.00’de Hırvatistan ile finalde karşılaşacak.

Bakmadan Geçme