• Haberler
  • Milli takım
  • Dünya Şampiyonası Yolunda İlk Raund Tamamlandı: Avusturya 36-29 Türkiye

Dünya Şampiyonası Yolunda İlk Raund Tamamlandı: Avusturya 36-29 Türkiye

A Milli Kadın Hentbol takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Hentbol Şampiyonası'na katılmak için Avusturya ile ilk Play-off maçında mücadele etti.

Schwechat kentindeki Multiversum Schwechat’da oynanan Play-Off ilk maçına A Milli Takımımız çok iyi bir oyun ile müsabakaya başladı.

İlk devre başa baş mücadele sonucunda 13-13 beraberlik ile sonuçlandı. Kaleci Halime İslamoğlu 6  kurtarışı ile hücum oyuncularımıza katkıda bulunurken, savunmada ve hücumda etkili idik.

İkinci yarıya iyi başlayan A Milli takımımız oldu. Üst üste goller ile skoru önde götüren milli takımımız, skor 20-22 önde iken, skor üretemedi ve Avusturya üst üste goller buldu. Aradaki farkı açan Avusturya maçı 36-29 kazandı.

Maçın rövanşı ise 13 Nisan Pazar günü Amasya Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak mücadele TRTSpor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme