Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, Bayanlar Hentbol Türkiye Kupası’nda Çankaya Belediyesi ANKA’yı 27-22 yenerek taraftarlara zevkli bir maç izlettiklerini söyledi.
Hüsnü Kemal Durak, yaptığı açıklamada, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, Çankaya Belediyesi ANKA’ya 28-21 mağlup olduklarını belirterek, "Rövanş maçında evimizde galip gelmemize rağmen kupadan elendik. 2 gol daha atabilmiş olsaydık tur atlayan taraf olacaktık" dedi.
Süper Lig’de yeni bir takım olduklarını ifade eden Durak, "Her geçen gün büyüme uğraşı içindeyiz. Bu tip maçlar oynadıkça tecrübemiz artıyor. Bundan önce lig maçımızda Muratpaşa Belediyesi ile de başa baş mücadele ettik. Biraz şansımız olsaydı Muratpaşa Belediyesi’ni yenebilirdik. Kısacası deneyim artıkça galibiyetler gelecektir" diye konuştu.
Taraftarların kendilerine güç verdiğini kaydeden Durak, "Çankaya Belediyesi ANKA’yı yenerek taraftarlara zevkli bir maç izlettik. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Önümüzdeki lig maçında yine Çankaya Belediyesi ANKA ile karşılaşacağız. Bu maçta da galip gelebileceğimize inanıyorum" dedi.
“Rahat kazandığımız bir oyun oldu” TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net HDI... Haberin Devamı..
A Milli Kadın Hentbol Takımımız, 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda şampiyon... Haberin Devamı..
Cezayir’de düzenlenecek olan 19. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek olan A... Haberin Devamı..
hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.Net Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Acar Davut’un sunduğu Hafta Ortası... Haberin Devamı..
Hentbolhaber.Net’te Gazeteci Yılmaz Acar Davut’un sunduğu Hafta Ortası programının bu... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Costica Buceschi, pazar... Haberin Devamı..