DURAK, İlk Yarıyı Değerlendirdi

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün Antrenörü Hüsnü Kemal Durak, “Takımımız beklenilenin üzerinde performans sergileyerek ligin ilk yarısını dördüncü sırada bitirdi” dedi.

Durak, yaptığı yazılı açıklamada, ArdeşenGençlik ve Spor Kulübü’nün üst seviyede, kadrolarında alternatifleresahip güçlü takımların arasında yer aldığı belirtti.

Üst düzeyde başarıyı sürekli kılmak için kurumsal yapıya ihtiyaç olduğunu ifade eden Durak, şöyle devam etti:

"Ayrıcaalt yapıyı oluşturarak planlıprogramlı çalışmak da gerekiyor. Biz debu yola çıkarak yeteneklisporcuları seçtik. Uzun hedefte, anlayış veyeteneği iyi eğitimledesteklemek kaliteli sporcular çıkarmak vehentbole kazandırmakistiyoruz. Öncelikle eğitime önem veriyoruz. Kendideğerlerimizibularak yatırım yapıyoruz. Disiplin, düzen, düşünce vegönülbirlikteliği başarımızın en önemli mimarlarıdır. Takımımızbeklenileninüzerinde performans sergileyerek ligin ilk yarısınıdördüncü sıradabitirdi. Bu başarıda katkısı olan başta yönetimkuruluna, bizleri gerekkendi evimizde, gerek deplasmanda hemen hemenher maçımızdadestekleyen taraftarlarımıza ve sporcularımıza çokteşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme