Düzce’de Açık Alan Hentbol Şenliği

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Hentbol İl Temsilciliği ve Yunusemre Halısahanın katkılarıyla Düzce’de ilk defa Açık Alan Hentbol Turnuvası gerçekleştiriliyor.

Açık Alan Hentbol Şenliği Yunusemre Halısahada 8 takımın katılımıylabaşladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Hentbol İlTemsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Açık Alan Hentbol Turnuvasıheyecanı yaşanıyor. Nimet Pısak A-B, Şıralık Vatan, Çevrem, AnadoluÖğretmen A-B, Cumhuriyet Anadolu, Mustafa Kemal ilköğretim okullarınınkatıldığı turnuva ile Düzce’de hentbol sporuna olan ilginin arttırılmasıhedefleniyor.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü veHentbol İl Temsilcisi Yüksel Terzi, "Düzce’de ilk defa böyle birturnuvada düzenleniyor. Hentbol sporunu ilimizde sevdirmek istiyoruz. Buamaçla da bir turnuva düzenledik. Gençlerimiz halısahalarda futboloynuyor. Halısahada neden hentbol oynanmasın dedik ve Yunusemre Halısahasahipleri de bizi destekledi. Böylelikle İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiranile birlikte ilimizde ilk defa böyle bir turnuva düzenledik. Hentbolungeleceğinin çok iyi olacağını düşünüyoruz" ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme