Düzce’de Hentbol Sevgisi

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi ile Düzce'nin ilçelerindeki çocuklar hentbol sporunu hem tanıdı hem de sevmeye başladı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Düzce ve ilçelerindeher spor branşının yapılması için çalışmalarını sürdürüyor. Birkaç yılöncesine kadar özellikle ilçelerde hentbol branşı yapılmazken artık 120sporcu hentbol sporuna gönül veriyor. Çilimli Gençlik Hizmetleri ve Sporİlçe Müdürlüğünde görev yapan Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi, Düzce’dealtyapıyı sağlamak istediklerini belirterek, "Hentbol çalışmalarımızıÇilimli, Gümüşova ve Cumayeri’nde sürdürüyoruz. Şu anda 12 takım ve 120sporcu ile çalışıyoruz. Merkez ilçede ise İsmetpaşa Ortaokulu kıztakımını da çalışıyoruz. Bu sene ilk defa 6 yıldız, 3 küçük olmak üzerekız takımlarını çalıştırmaya başladık" dedi.

Çilimli GençlikHizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Hentbol AntrenörüYüksel Terzi, "Çocuklarımız şu anda Okul sporları müsabakalarındayarışıyor. Amacımız kulüpleşerek Düzce’deki altyapıyı güçlendireceğiz.Hentbol sporunda bu çocuklar profesyonel liglerde oynayabilecekler.Cumayeri ÇPL ile Sakarya’da Okullar Arası Genç Erkekler Hentbol GrupMüsabakalarına katılacağız. Derece ile döneceğimizi düşünüyorum"ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme