Eğlence nasıl olur tüm dünyaya gösterdiler!

VELUX EHF FINAL4, bu yıl taraftarları da gösterinin bir parçası yaptı. Yüzlerce şanslı kişi, hayran oldukları oyuncularla aynı sahnede yer aldı.

HENTBOLHABER.NET – Bu yıl altıncısı düzenlenen VELUX EHF FINAL4, Avrupa’nın en önemli spor ve eğlence etkinlikleri arasındaki yerini daha da sağlamlaştırdı.

Biletlerin tamamının satıldığı organizasyonda hentbol severler dört ülkeden gelen dünyanın en iyi takımlarının kupa mücadelesine ek olarak muhteşem açılış gösterileri izlediler.

Haber

Cuma günü yapılan açılış partisinde hentbol severler takımlara sahnede hoş geldin dedikten sonra hentbolun en büyük yıldızları hayranlarına imza dağıtıp bol bol fotoğraf çektirdiler. Cuma günü hentbol severlere FINAL4’un son günü yapılacak maç öncesi gösterisine yüzlerini ve seslerini ekleme şansı tanındı. Açılış partisine katılanlar şarkı kabinine girerek destekledikleri takımların formaları atkıları eşliğinde şarkı söyledi. Cuma günü şarkı söyleyen taraftarların coşkulu ve enerjik görüntülerden bir mozaik oluşturuldu. Bu eğlenceli görüntüler maçların açılış gösterilerinde salon içindeki ve dışındaki dev ekranlardan yayınlandı.  

Haber

 

Haber

 

TARAFTARLARIN SEVEN NATIONS ARMY EŞLİĞİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDAKİ VİDEODA

Derleyen: Fulya Öktem

Fotoğraf: ehffinal4.com

Bakmadan Geçme