EGO Spor’dan büyük hamle

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin yeni ekibi Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor, yapmış olduğu proje ile hentbole ivme kazandıracak.

HENTBOLHABER.NET – Ankara B.B. EGO Spor Kulübü farklı bir proje ile Türk hentboluna yeni oyuncular kazandırmayı hedefliyor.

EGO Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve Hentbol Şube Sorumlusu Kaan Şaylan ; “Geçtiğimiz günlerde Federasyonumuzla yaptığımız görüşmelerde ve daha önce yaptığımız açıklamalarda da söz verdiğimiz gibi alt yapıya her zaman önem vereceğimizi dile getirmiştik. Basketbol, voleybol hatta futbol gibi branşlarda olduğu gibi, kulübümüzün ismi ve çatısı altında herhangi bir kulüp satın almadan ve ya yeni bir kulüp açmadan ,A.B.B EGO Spor B takımı olarak ikinci bir takım oluşturma yolunda çalışmalarımıza başladık. Amacımız alt yapıdaki kardeşlerimizin bölgesel ligde, 2. Ligde vs. daha çok maç yaparak ve lig maçları tecrübesi edinerek hem alt yapıda daha başarılı olmalarının önünü açmak, aynı zamanda Türk Hentbol u adına temelden tecrübe edinmiş sporcular yetiştirmek bu yola çıktığımızda ilk hedeflerimizden bir tanesiydi. Tabi ki bunun için federasyonun desteği ve olumlu bakması bazı prosedürlerin yönetimce belirlenmesi bizim için önemliydi. Federasyonumuz ile yaptığımız görüşmelerde Şu ana kadar her şey olumlu. İnşallah gerekli düzenlemelerin yapılıp tüm camiada bir ilki gerçekleştirerek alt yapılarımız için bu hamlenin öncüsü olmak istiyoruz. Oyuncu havuzumuzun dar olduğu Kadın takımlarımızda ve Erkek takımlarımızda daha çok tecrübeli sporcu yetiştirerek Türk Hentbolu na bir an önce önemli katkılar sunmak yaratmak istiyor, bu hamlemize olumlu yanıt veren Federasyonumuza teşekkür ediyoruz, umarım en yakın zamanda gerekli prosedürlerin gerçekleştirilmesini umuyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme