EGO Spor’dan Merve Akpınar’a açık teklif

Şanlıurfa'da toprak sahada hentbol oynayan 'Güneşin Çocukları' lakaplı minik sporcular'dan Merve Akpınar sözleri ile, Türkiye'nin acı gerçeğini ortaya koymuş ve bir çok kulüpten, ünlü isimlerde destek mesajı gelmişti.

HENTBOLHABER.NET – Merve Akpınar’ın sözlerine hentbol kulüplerinden de destek geldi. Hentbol Kadınlar Süper Ligin yeni ekibi Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor Kulübü Başkanı Akın Hondoroğlu, sosyal medyada paylaştığımız videoya “Ankara Büyükşehir EGO Spor Kulübü olarak kızımızı takımımızda görmek isteriz. Koordinatörlerime gerekli talimatı verdim. Merve’de isterse onu aramızda görmek bizleri çok mutlu eder.” diye yorum yaptı.

Ardından EGO Spor’dan beklenen açıklama geldi ve Hentbol Şube Sorumlusu Kaan Şaylan Hentbolhaber.Net’e şunları söyledi:

“A.B.B EGO Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Hentbol Şube Sorumlusu olarak güzel kızımız Merve Akpınar kardeşimizin videosunu izledim ve Kulüp Başkanımız Akın Hondoroğlu ve Taner Özgün Başkanımıza iletmiş bulunmaktayım. Yaptığımız istişarede bu sezon Süper Ligde yarışma hakkı kazanan Şampiyon A.B.B EGO Spor Kulübü güzel kızımıza “Açık Transfer Teklifi” yapmaktadır. Kızımızın sonuna kadar yanında olacağımızı, kendisini takımımızda görmekten şeref duyacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Merve Akpınar’ın  bizi kırmayacağını umuyor en kısa zamanda seninle iletişime geçeceğimizi bilmeni istiyoruz. Görüşmek üzere güzel kızımız”

Ankara EGO’nun, Merve Akpınar için bugün iletişimde olacağı öğrenildi.

Kaderi değiştireceksin Merve Akpınar

 

Şanlıurfa’dan THF Spor Salonu’na…

 

Bakmadan Geçme