EHF EURO 2016 kapışma devam ediyor

Erkekler Avrupa Şampiyonası Polonya’da tüm hızıyla devam ederken, hentbol severleri nefes kesen maçlar bugünde bekliyor.

HENTBOLHABER.NET – Ana grup müsabakalarında sona yaklaşırken heyecanda üst seviyede. Ana grupta ilk iki sırada yer alan ekibin yarı finale çıkacağı şampiyonada bugün 2 maç hentbol severler ile olacak.

Türkiye saati  ile 19.15’de İspanya ile Macaristan karşı karşıya gelecek. 4 puanlı İspanya’nın yarı finale çıkması için mutlaka kazanması gerekirken, yarı final şansı kalmayan Macaristan ise prestij ve sıralama maçları için mücadele edecek.

Şuana kadar resmi olarak 19 müsabakada karşılaşan İspanya ile Macaristan arasındaki maçların 9’unu İspanya 8’ini Macaristan kazandı. 2 maç ise berabere bitti. 

Gruptaki bir diğer müsabakada ise hentbolun iki ekol ülkesi İsveç ile Danimarka karşı karşıya gelecek. Saat:21.30 başlayacak olan kapışmada kazanan taraf büyük avantaj elde edecek.

Şuana kadar İsveç ile Danimarka arasında oynanan 21 karşılaşmanın 13’ünü İsveç, 8’nin Danimarka kazandı.

EHF EURO 2016 heyecanı Sports TV ekranlarında olmaya devam edecek. Bu iki karşılaşmayı Müfit Ural ve Cem Cebeli’nin yorumlarıyla Sports TV’den izleyebilirbilirsiniz.




Bakmadan Geçme