EHF EURO 2018 için aday kadro açıklandı

A Milli Kadın takımımızın, 2018 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 6. Eleme grubunda oynayacağı İspanya ve Almanya müsabakaları için aday kadro açıklandı.

HENTBOLHABER.NET –  Milli Takım kafilemiz, 18 Eylül Pazartesi günü Ankara’da toplanacak ve hazırlıklarını THF spor salonunda gerçekleştirecek. 

Şampiyona elemeleri için daha iyi hazırlanması açısından daha önce de yapılan hazırlık turnuvası bu kez Ankara’da gerçekleştirilecek. Millilerimiz kamp çalışmaları kapsamında İtalya ve Makedonya Milli Takımları ile 22-24 Eylül 2017 tarihlerinde hazırlık turnuvasında mücadele edecek.

Hazırlık turnuvasının ardından 26 Eylül Salı günü İspanya’nın Meilla şehrine hareket edecek olan Milli Takımımız, 27 Eylül Çarşamba Günü İspanya ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlı Millilerimiz 28 Eylül’de yurda dönecek, 1 gece İstanbul’da konakladıktan sonra 29 Eylül Cuma günü gruptaki ikinci maçımız Almanya müsabakası için Amasya’ya hareket edecek

1 Ekim Pazar günü Almanya ile Amasya’da karşılaşacak olan Milli Takımımız hazırlıklarına burada devam edecek.

A Milli Kadın hentbol takımımızın Baş antrenörü Serdar Eler’in 30 kişilik aday kadrosunda şu sporcularımız yer alıyor:

Fatma Ay Babur, Merve Toker Bayrak , Sara Keçeci, Merve Durdu , Esma Adnar, Yağmur Bembeyaz, Ceylan Aydemir
Fatma Gül Sakızcan, Ümmügülsüm Bedel, Duygu Sakallı, Kübra Sarıkaya, Aslı İskit, Sibel Karameke, Halise Güneş, Yasemin Güler, Bilgenur Öztürk, Rabia ÖZ, Neslihan Çalışkan, Ayşe Dinç, Burcu Dindar, Döne Gül Bozdoğan, Merve Alp ,Merve Adıyaman, Keziban Kabak,Ceren Demirçelen Coşkun, Nurceren Akgün Göktepe, Esra Ertap, Cansu Akalın, Gülsüm Güleçyüz, Yağmur Toprak 




Bakmadan Geçme